Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet tovább folytatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tovább folytatni innen?

Figyelt kérdés

középiskolás korunk óta vagyunk barátok egy hetero sráccal. Egy időben szerelmes is voltam bele, amiról tudott és nem volt vele baja, de nyilván nem viszonozta én pedig sosem közeledtem hozza intim módon

Most 8 éve már házas, 3 kisgyereke van, továbbra is jóban vagyunk, nemcsak vele, de a feleségével és a gyerekekkel is, járunk egymáshoz, közös programok, úgy kb havonta

A felesége tudja, hogy meleg vagyok és hogy régen szerelmes voltam a férjébe.

Van egy kis nyaralóm a Balaton mellett és most két hétig ott nyaralnak, nekem csak a hétvégén volt idom leugrani hozzájuk, és olyan történt, amire nem számítottam.

A barátom panaszkodott a szexuális életükre, azt mondja a felesége nagyon konzervatív, semmire sem hajlandó az ágyban, stb stb

A beszélgetés ennyiben is maradt, de tegnap reggel felhívott, hogy eljön hozzam, valami fontosról kell beszelni (a többiek ott maradtak a nyaralóban)

Délután megjött, el akartam vinni vacsorázni, de mondta, hogy bizalmasan akar beszelni: elmondta, hogy milyen vágyait nem elégeti ki az asszony de nem akarja megcsalni, mert nagyon szereti

Sosem szoktam vele szexről beszélni. sem az ő sem az en szexuális életemről.

Végül kibökte, hogy hajlandó lennek-e segíteni neki a vágyai teljesiteseben.

Igent mondtam, de miután a dolog megesett, pánik szerűen elmenekült, vissza a családjához.

Hívtam de nem vette fel, de úgy volt eddig, hogy most hétvégén megint lemegyek hozzájuk a Balatonra.

Nem tudom, hogy mi legyen. A felesége elött szégyenlem magam, es nem tudom barátom hogyan fog reagálni.

2022. aug. 18. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez általában a barátság végéhez vezet.

Rajta múlik túl tudja tennie magát ezen, a leírásodból erre következtetek.

Hagyd őket most ne találkozz vele, várd meg míg ő keres.

Lehet nem fog.

2022. aug. 18. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj egy kis időt magadnak és neki is, mindkettötöknek fel kell ezt dolgozni. Viszont ami történt megtörtént, azon már ugysem tudtok változtatni.
2022. aug. 18. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a felesége nagyon konzervatív, semmire sem hajlandó az ágyban, stb stb

Mindezt 3 gyerekkel :D

2022. aug. 18. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Mind a ketten vallásosak, rendszeresen járnak templomba. El tudom képzelni, hogy az asszony csak sötétben, paplan alatt hajlandó szexelni :)

Mindamellet amit kért az nem szokványos szex volt, nem csodalom, hogy a feleségétől nem merte kérni.

2022. aug. 18. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár nap kell, hogy átgondolja a dolgokat. Ha meglesz biztos fog beszélni veled.

Hány évesek vagytok?

2022. aug. 18. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Ő akarta nem? Neked semmi közöd hozzá nem te tehetsz róla hanem ő hogy annyira kiéhezett hogy már férfivel is jó neki csak legyen valami. Ha nagyon akarta volna nőt is találhatott volna ,de te kellettek neki,ez figyelmre méltó nem, legyél rá büszke, maradjon köztetek,tegyetek úgy mintha semmi sem történt volna
2022. aug. 18. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit kért tőled? Mit akart csinálni?
2022. aug. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!