Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk van vágyatok fiúk felé,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk van vágyatok fiúk felé, de ha elélveztek elmúlik?

Figyelt kérdés
Izgatna kipróbálni sráccal nagyon. Azonban ha elélvezek máshogy látom. Nektek is ez van?
2022. aug. 16. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen voltam én is így KEZDETBE! Ne félj idővel "KINÖVÖD"
2022. aug. 16. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen!!! Énis ugyanígy vagyok vele. Érdekelne, kipróbálnám, de ahogy elélvezek, kb. elmegy a kedvem az egésztől és gondolni sem birok ra.

19/f

2022. aug. 16. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt kezdetekben. Viszont idővel bőven elmúlt sőt néha inkább azon nevetek hogy tudtam akkoriban undorodni. Ahogy az 1-es írta idézőjelben "kinövöd"
2022. aug. 16. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van
2022. aug. 16. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Ez sima történet, minden szexuális vágy elmúlik elélvezés után. Ebből következik, hogy téged a fiúk csakis testileg, szexuálisan izgatnak, érzelmileg és egyéb téren nem tetszenek neked, nem vonzódsz hozzájuk. Sokan vannak így, az úgynevezett melegek közel fele kb. ez a kategória. Van ennek teljesen fordított esete is: aki érzelmileg vonzódik a férfiak lényéhez, férfiassághoz, mint kisugárzás, ezt persze 0-24-ben, közben meg totál aszexuális, nem is érti mi az, hogy felizgulni egy jó forma test látványára.

Persze van olyan, hogy az ember rájön később, hogy érzelmileg is érdeklik a férfiak, csak nem merte bevallani magának, és bizony van, akit SOHA NEM FOGNAK ÚGY.

2022. aug. 16. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kezdetben majdnem mindenkinél így van.
2022. aug. 16. 13:20
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

Miután elfogadod magad

És nem a másoknak való megfelelés lesz a domináns az életedben, elmulik.

2022. aug. 16. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Egy vén róka tudja hogy ilyet csak szűz mond. Ők éreznek így.
2022. aug. 16. 13:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így voltam. Ha jól esik, akkor el kell saját magadnak fogadni és elmúlik az érzés.
2022. aug. 16. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Minden ejakulacio utan ezt fogod erezni... a legtobb pasi ezert sem bujos szex utan..
2022. aug. 17. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!