Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív melegként az utóbbi időben eléggé elkezdett szexuálisan izgatni az, hogy az aktív nálam fiatalabb. Más is van így ezzel?
Most 27 éves vagyok. És valamiért izgat az, hogy egy nálam (nem csak 1-2 évvel) fiatalabb aktív fiú tegyen a magáévá, irányítson, vagy csak hogy őt kielégíthetem.
Mondjuk 16 éves kortól már vannak annyira szexi fiúk, annyira jól tudnak kinézni, lazák, magabiztosak, és biztos van már egyeseknek akkor is bőven szexuális tapasztalata.
Nyilván kisfiúk nem érdekelnek...
#2 Mutasd meg, ki az, aki a kérdésben (vagy ha az "itt" alatt a komplett kategóriára gondoltál, más kérdések alatt) kifejti, hogy felnőttként 14 éven aluliakkal létesítene szexuális kapcsolatot.
Kizárólag ennek megvalósítása jelenthet ugyanis bűncselekményt. Ez itt nem az USA, ahol a 16 éves fiúval szexelő 60 évest bármiféle felelősség terhelné - ez az attitűd maradjon meg a gagyi amerikai mémoldalon, amiket tizenéves szűz kisfiúk szerkesztenek.
Engem kielégíthetnél kérdező ;) vékony testalkatom van, és egy 17cm-esem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!