Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki látta már a Love,Simon filmet vagy a Love,Victor sorozatot?
Hogy tetszett?
Illetve van még egy sorozat csak nem abba a Creekwoodi világba játszódik.
Netflixen a Heartstopper,az magyar feliratos.
A film tűrhető volt. A Victoros sorozat szerintem már kevésbé élvezhető. A karakterek, főleg Victor, nagyon rosszak. Én a második évad közepén hagytam abba, mert már nem bírtam.
A Heartstopper mérföldekkel jobb. Kevésbé életszerű, de ennek hála sokkal kedvesebb történet. Egy modern kis tündérmese.
Nekem mindkettővel vannak problémáim.
Egyrészt a film álszent. Arról szól, hogy mindenki megérdemli a szerelmet, de a főszereplő rendre dob el potenciális jelölteket szinte azonnal. Ott van például a jelenet, mikor megtudja, hogy Trónok harca fan a titkos levelezője, majd megy a folyosón lát egy kövér srácot Trónok harcás pólóban és azonnal fintorog egyet Simon. Akkor a szerelem mégse jár mindenkinek? Aztán (bár ebben már nem vagyok olyan biztos, rég láttam) Bram is csak egyszer volt a fejében, mint potenciális jelölt és az is egy félreértés miatt, a fejében sosem egy fekete embert csókolt, hanem egy tipikus twinket. Másrészt a lebukása egy plothole. Honnan tudta az a srác, hogy Simon ült előtte a gépen, ha egyszer a könyvtáros nővel beszélt? És ezt még le is tagadhatja volna Simon, hogy ő nem használt emailt.
A Love Victor meg egyszerűen túlnyújtott, infantilis és szintén tele van rengeteg idióta döntéssel, és félreértéssel, amik évadokon át is nyúlnak, pedig 1 beszélgetéssel 5 perc alatt megoldható lenne.
Utolsó, igazad van.
Mondjuk nekem a film tetszett, a sorozat már nem annyira.De ha elkezdtem befejezem, most kezdtem el a 3.évadot
Logikailag megállja a helyét amit írsz, de a kettő nem zárja ki egymást szerintem. Ez egy olyan mondás, amivel mindenki egyetért, de nem kell szó szerint értelmezni. Vannak dolgok az életben, amiket nem szó szerint értelmezünk. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy mindenki megérdemli a szerelmet, de ez nem jelenti azt, hogy válogatás nélkül, korlátlanul bárki velem/velünk érdemelné meg aki épp szembejön. Én is azt gondolom és úgy érzem, hogy mindenki megérdemli a szerelmet. Meg szerintem te is. De ez nem azt jelenti, hogy akkor bárkivel összejönnék (vagy összejönnél), mert szegénykém elesett is, bénácska is, csúnyácska is, lúzer is meg kinézetre se egy hű de nagy szépség, de hát adok neki egy esélyt, mert ő is megérdemli. Ha a való életben nekem nem jönnek be a valamilyen testalkatúak vagy a valamilyen bőrszínűek vagy a bunkók vagy akármilyen származásúak stb., akkor nem vagyok köteles nekik esélyt adni, még akkor sem, ha egyébként úgy gondolom, hogy tényleg valóban ők is megérdemelnék a szerelmet. Ez a való életben sem így működik. És ami a való életben sem így működik, azt kár számon kérni logikailag egy filmen. De amit írsz, az logikailag valóban megállja a helyét. Csak hát a való élet is, meg a film is sokszor felülírja a száraz logikát. Az, hogy szerintem mindenki megérdemli a szerelmet, nem jelent egyet azzal, hogy korlátlanul mindenkinek esélyt is adok. A kettő nem zárja ki egymást. Nem ellentéte egymásnak a két állítás, hanem komplementere. És most én sem megcáfoltam, amit írtál, hanem éppen megerősítettem, alátámasztottam az igazad. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!