Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehetne barátkozni, új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zigglerziggler99 kérdése:

Hol lehetne barátkozni, új barátságokra szert tenni a meleg világban? F29

Figyelt kérdés
Nincsenek nagyon meleg/bi barátaim.Jó lenne néha kibeszélni/megbeszélni bizonyos dolgokat, amiket például a Hetero lány vagy fiú barátaimmal nem tudok, vagy nem ugyanaz.

2022. aug. 9. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Egy heteró férfi és egy heteró nő között sem lehet hosszútávú barátság, mert ha egy kicsit is szimpatikusak egymásnak, előbb-utóbb szexbe torkollik az egész. Ugyanúgy két meleg férfi között sem valószínű egy hagyományos értelemben vett barátság, mert szintén testiség lesz a vége. Ha melegként igaz barátot szeretnél, akkor ismerkedj leszbikusokkal.
2022. aug. 11. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Meleg srác vagyok, nekem vannak meleg barátaim. Ezek "barátság extrákkal" típusú kapcsolatok, de nekünk ez bevált.

De persze, aki a Rómeón úgy kezdi az ismerkedést, hogy "Szia, nem dugjuk meg egymást?", azzal nem lehet ismerkedést kezdeményezni.

Akik mára a barátaim lettek, csupán annyit írtak rám, hogy töltsük együtt az időt. Szóval taliztunk, és hamar kiderült, hogy ebből nem lesz kapcsolat. Ám ekkor nem keseredtünk el, hanem megbeszéltük, hogy tartanunk kéne a kapcsolatot, mert a közös beszélgetés az jó volt.

Azóta is működnek ezek a barátságok. Jókat beszélgetünk, társasozunk, sétálunk stb., és nem félünk testileg közel engedni a másikat.

2022. aug. 15. 06:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es korrekt vélemény.

Bár kicsit más az elképzelésem,de azt hiszem, a barátságba sok minden belefér.És ha így vannak barátok,az is jó, több mint a semmi...vagy várni az ideálra.

Sok sikert Neki!

2022. aug. 15. 06:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Köszönöm, én is sok sikert kívánok mindenkinek.

Valóban jó barátok vagyunk, és ez valóban több mint a semmi. Én személy szerint régóta vágytam olyan társakra, akik tudnak intelligensen érvelni és építő vitákban remekelni. Ilyen jellegű beszélgetésekért érdemes most élnem.

Én biológus vagyok, emiatt tudok és szeretek sokmindenhez hozzászólni. Egyik barátom kőműves, és ő úgy képezi magát állandóan, hogy nem tudok neki ismeretlen tudományos szót mondani. Egy másik barátom fényképész, ő olyan olvasott, hogy a legjobb idézeteket a legjobb pillanatokban tudja bedobni. Valaki meg szimplán istenien főz, hihetetlen fűszerei vannak.

2022. aug. 15. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az en receptem: randizzal sok emberrel, es ebbol sok randibol baratsag lesz. Persze fontos, hogy legyenek kozos programok, talalkozzatok evente tobbszor is. Es tenyleg, az online beszelgetesek mellett legyen szemelyes talalkozo!
2023. febr. 24. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!