Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes pasik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes pasik miért hiszik azt, hogy vonzóak lehetnek ilyesmi frizurával?

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 7. 01:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert van akinek tetszik.
2022. aug. 7. 01:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Van akin jól néz ki, de fingom sincs.

Bár furának találom ezeket az átmeneteket.

Inkább legyen rövidebb hajad, vagy növeszd meg rendesen.

Nekem vállig ér és göndör, sok lánynak tetszik, sok utálja.

21/f

2022. aug. 7. 01:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű saját magának így tetszik így érzi jól magát.Aztán meg mit érdekelje hogy így kinek vonzó kinek nem.. mindenkinek más a szép ideálja ezért is fontos hogy mindenki saját magának feleljen meg. Aztán vagy több vagy kevesebb lánynak/fiúnak jön be de nem is kell az egész világ emberét ki fogni magának/magunknak.. ő neki így jó és majd akinek kell-kell akinek nem meg nem ennyi.. gondolom neked nem vonzó azért tetted fel a kérdést.. lehet másnak meg igen.. nekem sem én a lányokat szeretem de ha egy csaj lenne a képen sem érdekelne hogy miért áll úgy a haja.. há azé mert neki tetszik és kész 😅 aztán nekem vagy bejön vagy nem. De nehogy már azért mert valakinek nem jön be változtasson.. változtatna rajta utána meg lenne valaki akinek az nem tetszene és így menne mint egy ördögi kör… na ezért kell úgy kinézni ahogy magadnak tetszel aztán csá
2022. aug. 7. 02:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyeseknek tényleg jól áll.
2022. aug. 7. 04:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki nem áll rosszul. Egyébként jó teste van a srácnak.
2022. aug. 7. 07:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Menj már, ez egy full helyes csávó, mondjuk az a tetoválás a mellbimbója körül nehezen értelmezhető, de belefér 😅

És neki ez a haj jól is áll, amíg nem kezd kopaszodni.

2022. aug. 7. 07:55
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlenül jó taktika kérdésre kérdéssel "válaszolni", de miért hiszik egyesek azt, hogy csak az a jó, ami nekik tetszik? :D Amúgy nekem is tetszik a srác. Próbálkozni persze lehet és kell más hajjal is, más öltözködési stílussal is.
2022. aug. 7. 07:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennél sokkal gázabb hajakat is lehet látni.
2022. aug. 7. 09:59
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Tudjuk, mostmár csak a barber shopos felnyírt madárfészek haj az egyetlen elfogadható hajtípus...
2022. aug. 7. 10:51
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

10:51

Én adom az iróniát, a cinizmus, meg a szarkazmust is, de nem érti mindenki, szóval nem biztos, hogy ezt a mondatot teljesen érteni fogják...:D

2022. aug. 7. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!