Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon elérhető akár meleg szextárskeresőkön nagyrészt ugyanazok a formák vannak vagy érdemes több oldalt is próbálgatni?
Romeo: Önimádó ecsetfejű barbifiúk vannak akit magukat látják a legszebbnek,nagyon magasak az elvárások. Van 1-2 normális de róluk is kiderül később hogy full defektesek és a herceget várják fehér lovon. De reménykedni lehet. Amúgy 2019-ig kb jól működött az oldal míg ez a sok nyomorult nyálas srác nem kattant rá,akik már lassan saját magukkal sem állnak szóba. Volt állandó szexbarátom is (20 éves volt,én most 23 vagyok). Itt van a legtöbb kamus,és képgyűjtő aki fél találkozni,vagy nem megy el a megbeszélt talira.
Grindr: Szintén mint a romeo de azért 1-2 fokkal jobb sőt. Kevesebb a kamus,innen azért megismertem 1-2 jófej srácot de túl sokat nem várj.
Badoo: Na az a romeon is túl tesz. Önimádó kurvák,kamusok,és a legtöbb csak a pénzre hajt. Innen tuti nem fogsz senkit felszedni. Hacsak nem te vagy a kitesizett szexisten és van sok lóvéd... Innen töröltem is magam,mert csak kamusok vannak szinte,nem egy találkozásom ment úgy fuccsba hogy ott voltam a helyen de ő nem jött el. Hányinger az az oldal a romeoval együtt.
Jól látod/látjátok igen minden oldalon ugyanazok a nyomorultak vannak ott. Legtöbbje évek óta ugyanazzal a profilképpel. Nagyrésze azért mert magasak az elvárásai,és azért nem felel meg nekik senki,másik része meg azért mert a barbi fiúk elvárásainak nem felelnek meg.
Hotbull pedig tele gusztustalan képekkel,de ott rengeteg a perverz. Megpróbálhatod a Grindr-t is még. De inkább jobb kiírni mik a vágyaid röviden kulturáltan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!