Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy srác átlagostól nagyobb/kövér alkatú és mindenki elutasítja emiatt.

De ha tegyük fel pár hónap után vagy akár év után azt látni hogy lefogyott a srác és még jól is néz ki rögtön érdeklődni kezdenének, akár azok is akik eddig első kézből elutasították.

Én személy szerint akinek így nem kellek, akkor vékonyabban/sportosabban se kellene, vagy tényleg ennyir számít a külső? 🤔

Vannak itt akik voltak ilyen helyzetben?

2022. aug. 3. 05:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szamit a kulso
2022. aug. 3. 05:12
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Számít a kinézet sok embernél, ez tény.De aki jobban meg akar ismerni,az azt fogja nézni, milyen vagy emberileg.És ez a fontos,nem a kinézet, ami változhat...
2022. aug. 3. 05:20
 3/8 steven95 ***** válasza:
100%

Szeretek én is ilyeneken filozofálni. :)

Például attól, hogy duci vagy még nem zárja ki hogy felszínes legyél magad is. Feltéve, hogy Te ugyanúgy bepróbálkozol duci srácnál, és így sincs partnered, jelentheti hogy a nagyobb darab srácok is a vékonyat hajkurásszák vagy mégsem próbálkozol teltebb srácokkal. :)

Érdekes dolog a vonzalom, nem igen tud PC lenni. Szeretnék nem felszínes lenni, valamennyire megy, valemennyire nem. És sokat számít, hogy van e esély valkivel hosszú időt úgy eltölteni, hogy fel se merül randizási szándék, mert akkor lehetne mindenféle feszültség és vállalás nélkül megismerni a másikat. Ennek a hiánya a nagy baj, nem a felszínesség. Heteróéknal ez nem probléma, de egy képnézegetésre épülő 5perces online ismerkedés felnagyít minden rossz emberi tulajdonságot.

2022. aug. 3. 06:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Habár én nő vagyok és heteró, de szó szeirnt ilyen a világ 95 kilósan senkinek nem kellettem, 62 kilósan meg sokaknak. A legelső fb posztom után amiben látszik mennyit fogytam, 2 olyan is elhívott akit addig visszautasítottam. Persze mindkettőt elküldtem a francba
2022. aug. 3. 07:19
 5/8 -remete- ***** válasza:
100%
Szokták mondani külső megfog, belső megtart. Erre is igaz. A külső pedig izlés dolga. Tetszik vagy sem.
2022. aug. 3. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kükső a legtöbb esetben — nem mindig! — a belső kivetülése, az értékrend, életszemlélet megjelenési formája. Egy vékonyabb, izmos fiú nagy valószínűséggel odafigyel az egészségére, a külsejére, és szeret mozogni. Zavarni fogja, ha a párja igénytelen önmagára, és nem tud elmenni vele kirándulni, sétálni, edzeni, mert a párjának meg herótja van a fizikai aktivitást igénylő programoktól.

Sokkal könnyebb a kapcsolat menedzselése egy hasonló szemléletű -és érdeklődési körű társsal, emiatt a legtöbben hozzájuk hasonló fiúkat keresnek, nem pedig a szöges ellentétet.

És igen, nagyon gyakran előfordul, hogy 100 kilósan integetni fognak neked, vékonyabban, izmosabban pedig keresik a társaságodat. Az érdem az érdem, már attól szimpatikusabb leszel másoknak, hogy teszel magadért és azért, hogy előrébb juss, időt és energiát fektetsz a fizikai és mentális egészségedbe, megtiszteled önmagad és a másik felet a megjelenéseddel.

2022. aug. 3. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
96%

Utolsóval kissé vitakoznék. 184/92- es nem kövér,de nem is vékony emberként volt alkalmam fiatal, vékony, sportosnak látszóval kirándulni.Annyira nem bírta a gyaloglást,az emelkedőket,hogy be kellett sokszor várnom. Én meg középkorúként ma is rengeteget megyek,gyalogolok, kirándulok.

Meg kell mondjam, attól a szótól,hogy sportos,izmos már a hideg is kiráz.

Egyáltalán nem arról szól ennek a két szónak a használata, amiről kellene ,hogy szóljon.A vékonyság nem erény,lehet olyan adottság is,hogy mellette valaki rengeteget eszik.

Aki kövér sem mindig igénytelen,sőt.

Több testes, de normális,értelmes és szimpatikus meleget ismerek, mint vékony,de magától elszálltat.

Ezek tények,el kell fogadni !

2022. aug. 3. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Külső sokat számít, de ha valaki jól néz ki és egy gyökér, akkor már egyáltalán nem jön be nekem. És vannak olyan átlagosan kinéző srácok akiket ha megismersz, akkor a személyiségük sokkal fel dobja a vonzerejüket.
2022. aug. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!