Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehetne vidéken rendezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne vidéken rendezni Prideot az alábbi nagyvárosok között?

Figyelt kérdés
Tökre tetszett hogy tavaly Pécsett megrendezték az első vidéki Prideot. Nem csak Budapesten vannak melegek hanem vidéken is. Érdekes módon más országokban (Szlovákia, Csehország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország) több városban is meg tudják szervezni. Még a nagyon homofób Lengyelországban is több városban szerveznek Prideot.

2022. júl. 31. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Pécs
Szeged
Miskolc
Veszprém
Győr
Debrecen
Siófok
Dunaújváros
Eger
Szolnok
31 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
36%

És mi szükség van a pridera de most komolyan? Egy valaki magyarázza el nekem.

Meleg vagyok én is, de sosem mennék ilyen megmozdulásokra.

2022. júl. 31. 19:42
 2/25 A kérdező kommentje:

Mindig a mozgássérültek példája szokott eszembe jutni. Gondolom emlékszel hogy kb. 20 évvel ezelőtt minden a mozgássérültekről szólt hírekben, magazinműsorokban. Gyakorlatilaag a legegyszerűbb dolgokat nem tudták elintézni mert semmi sem volt akadálymentesített.

Ma már azért nem lehet róluk annyit hallani, mert az érdekképviseleti szerveik elérték, hogy az akadálymentesítés alap dolog legyen. Elérték a céljukat.

2022. júl. 31. 19:44
 3/25 anonim ***** válasza:
73%

2: ha ez igaz lenne...

egy mozgássérült

2022. júl. 31. 19:47
 4/25 A kérdező kommentje:

Mondjuk az a cél, hogy bizony léteznek melegek mindenhol, nem attól függ hogy Budapesten él valaki, hanem bizony bárhol vannak/vagyunk. Mindenkinek van legalább 1 meleg/bi/leszbikus ismerőse, max nem tud lenni.

Az, hogy "csínálják a 4 fal között" gyenge érv. Mert ez nem odáig terjed ki. Szexelni a 4 fal között kell, de az élet más szegmense az nem "4 fal közötti terület".

2022. júl. 31. 19:51
 5/25 A kérdező kommentje:
Vagyis nem tud róla*
2022. júl. 31. 19:52
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Mivel Debrecen az ország 2. legnagyobb városa, ott javaslom.

Meg mert ott élek én is. :)

2022. júl. 31. 19:56
 7/25 anonim ***** válasza:
27%
Azért az, hogy egy mozgássérülthöz hasonlítod magad, több, mint túlzás. Őket azért kellett "reklámozni", mert élhetetlen körülményeik voltak. Te minden gond nélkül be tudsz jutni épületekbe, el tudsz intézni dolgokat, pont, mint egy átlag ember. Akkor pontosan miért is van a cirkusz? Én is biszexuális vagyok pl, de sosem mennék el egy ilyen felvonulásra. Nem látom értelmét. Már a neve is nevetséges. Pride. Mintha büszkének kéne lennem a szexuális orientációmra. Én olyan dolgokra vagyok büszke, amiket én magam értem el, mert arra lehetek. Heterok sem büszkék arra, hogy heterok. Az egyetlen különbség köztünk, az a magánéletünk, ahhoz meg igen kevés embernek van köze. Az országnak-világnak biztos nincs. Remélem a mi városunkban sosem lesz. Így is rosszul érzem magam miatta sokszor, amikor heterok beszélnek róla, ráadásul egyetértek velük (nem tudják rólam).
2022. júl. 31. 20:08
 8/25 anonim ***** válasza:
29%
Csenyéte vagy Tiszabő
2022. júl. 31. 20:36
 9/25 A kérdező kommentje:

"Heterok sem büszkék arra, hogy heterok. Az egyetlen különbség köztünk, az a magánéletünk, ahhoz meg igen kevés embernek van köze. Az országnak-világnak biztos nincs. Remélem a mi városunkban sosem lesz. Így is rosszul érzem magam miatta sokszor, amikor heterok beszélnek róla, ráadásul egyetértek velük (nem tudják rólam).Heterok sem büszkék arra, hogy heterok. Az egyetlen különbség köztünk, az a magánéletünk, ahhoz meg igen kevés embernek van köze. Az országnak-világnak biztos nincs. Remélem a mi városunkban sosem lesz. Így is rosszul érzem magam miatta sokszor, amikor heterok beszélnek róla, ráadásul egyetértek velük (nem tudják rólam)."

A heteróknak azért nem kell, mert eleve ez a "normál" állapot sok ember fejében. Az egész életük egy "Pride". Ott vállalhatják fel a párjukat, amikor csak akarják. Nem ítélik el őket mert ellenkező nemhez vonzódnak. Egy nem heterónak jóval mélyebb ez a dolog. Ott már játszik, az hogy sok előítélettel kell szembenéznie élete során, mire felnő. Olyan másoknak természetes dolog, minthogy a párja kezét megfogja, kéz a kézben járjanak is max vágyálom. Úgy kell viselkedniük mintha idegenek lennének nyílt területen. Ott a probléma, hogy a magánélet csak a szexben "magán". Onnantól hogy van párod, már nehezen tudod titokban tartani. Van aki meg nem akar titokban tartva élni. Elhiszem hogy sajnos sok öngyülölő meleg van, mint te. De van akinek fontos, hogy ne kelljen titkoloznia. Nem túl egészséges úgy élni hogy hazudnod kell mindenkinek.

2022. júl. 31. 21:00
 10/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az lenne a legjobb a világon, ha nem lenne szükség a Pride-ra. Vagy ha igen, az csak egy átlag utcabál lenne. Mert ha így lenne, az annyit jelentene, hogy már senkit nem érdekel, ki kit szeret, ha szeretik egymást.
2022. júl. 31. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!