Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 16:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Tetszik egyik munkatársam de amugy nem foglalkozok vele, nem is egy muszakba vagyunk meg nem egy munkakorbe, ritkan latom.. aztan nemreg az egyik nap azt álmodtam hogy munkahelyen vagyok, nagyonv valosagos volt az álom, talakoztam vele, csinalta a munkajat, odamentem hozzá megöleltem, megcsókoltam, de tényleg nagyon valosagos volt, mintha igazabol megtortent volna, ereztem mindent.. aztan felébredtem, reggel volt es olyan eros vonzodast erzek iranta amit meg soha, nem tudom mi ez, hianyzik, látni akarom, talalkozni akarok vele.. csak attol felek hogy igazabol is megölelném, azt meg nem lehet.. ez par napja volt, azota nem lattam munkahelyen, de nem mult el a vonzodas iránta
2022. júl. 29. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem ölelheted meg?

Ha nem ismeritek ennyire egymást, akkor kezd azzal, hogy megismered

2022. júl. 29. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy legyél vele jóban és érd be az öleléssel, vagy pedig bízd az időre, mert egy idő után bizony elmúlik az erős érzés
2022. júl. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!