Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal, nem túlsúlyos passzív/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, nem túlsúlyos passzív/uni srácok: arcra melyikük jön be nektek inkább?

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

2022. júl. 20. 20:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
A többség számára nem vonzóak a túlsúlyos emberek. Akiknek meg igen, azok remélem megtalálják azt a macis pasit akivel örömet szerezhetnek egymásnak. Ennyi, vita lezárva.
2022. júl. 27. 14:08
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

21: Nem erről van szó. Az hogy valakinek nem jön be az egy dolog, szomorú de így van, de egy kérdésnél, ami arról szól hogy neked melyik jön be jobban, miért kell kiírni hogy túlsúlyosok ne válaszoljanak? Értsd a logikát: Melyik jön be jobban? Túlsúlyos vagy? Ja akkor ne válaszolj, bocsi. Vagyis a kérdés nem a súlyokról szól, hanem hogy melyik tetszik jobban. Ha az lett volna a kérdés, hogy melyik nem túlsúlyos, ducibb testalkat jön be jobban, sportos, vékony, kigyúrt, akkor nem lett volna probléma. De a kérdés arról szól, hogy arca melyikük jön be jobban, magyarul értelmetlen volt beleírni hogy túlsúlyosak ne valaszoljanak. Ez olyan mintha az lenne a kérdés hogy "nagy orrúak ne válaszoljanak: nektek melyik szemszín jön be jobban?". Röviden a kettő nem fedi egymást, mert megmondhatom a plusz 20 kilómmal hogy az első képen látható srácnak jobban tetszik az arca mint a másodiké. Capisci? Remélhetőleg érthető mi a probléma pontosan az egészen.

2022. júl. 29. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:
79%

A kérdező csak feltett egy kérdést. Erről szól az oldal. Ha duci vagy akkor meg ne válaszolj és kész. Mit érdekel? Nem kötelező válaszolni, ő pedik a "nemtúlsúlyosak" véleményére kíváncsi. A kérdést kell megválaszolni, nem veszekedni, más témát felhozni.

Nem véletlenül lehet "szavazni" egy válaszra, hogy HASZNOS-e. Vagyis hogy a kérdésre válaszol-e, és kielégítő választ ad-e rá.

2022. aug. 14. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:
68%
#23: "A kérdező csak feltett a kérdést" Én meg csak megkérdőjeleztem, ezt is lehet csinálni ezen az oldalon ha valaki hülyeséget állít, és evidens hogy nem hoztam volna fel ezt az egész témát ha a kérdező nem rakott volna fel egy olyan dolgot, aminek rohadtul nincs semmi köze hozzá az egészhez, de erről már írtam, nem ismétlem magam. Szólásszabadság van, de nem azt jelenti hogy akkor nem lehetne tanulni hibákból. Anno én is feltettem hülye kérdéseket, amikért kaptam, és rá kellett jönnöm, hogy ahogyan gondolkodtam az nem volt túl átgondolt.
2022. aug. 20. 10:18
 25/27 anonim ***** válasza:
42%
Saját képed rakd ide pöcs. Miért másokkal foglalkozol?!?
2022. nov. 1. 15:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A tetszik/nem tetszik tényleg független a (túl)súlytól. Aki ezt felvetette, miért ne tehette volna meg? Nem értem, miért kellett ebbe belekötni?
2022. nov. 1. 16:23
 27/27 anonim ***** válasza:
58%

#26: mert hülyeség és független. Ha kiírnám hogy "hali nem szőke unik, szeretitek ha a másiknak van testszőre vagy csupaszon szeretitek jobban?", az is hülyeség lenne. Ha valaki hibát vét, akkor ki kell javítani. Például ha a fentebbi kérdést fektettem volna, akkor lehet elkellett volna gondolkodni, hogy lehet valami hülyeséget írhattam. Egyébként azóta fogytam azóta öt kilót és még fogok is, de magamért tettem, hogy ne legyen egészségügyi problémám még véletlenül sem.

Saját tapasztalatból írom akiket ismerek, akik így gondolkodnak, ott nagyon lengenek azok a piros zászlók.

2022. nov. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!