Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is ezt tapasztalja?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ezt tapasztalja? Szerintetek is vékony/kevésbé férfias passzív meleg csoportnak a legnehezebb ismerkedni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a feminin külsővel és belsővel rendelkező / kevésbé férfias / vékony, nem izmos, kisfiús passzív meleg fiúknak a legnehezebb az ismerkedés, mert a legtöbb aktív (főleg ha ő sportos/izmos/férfias) kiemel olyan kifejezéseket, hogy aki neki tetszik, akikkel ismerkedne, legyen izmos/sportos/férfias/szőrös/heterós passzív. Tehát általában hozzá hasonló.

Az igazság az, hogy én is ebbe a passzív csoportba tartozom, és kicsit elkeserítő. Nagy ritkán találkoztam olyan profillal társkeresőn (élőben kevés tapasztalatom van, nincsen meleg baráti köröm), aki pont az ellenkezője, tehát ő maga mondjuk izmos, férfias, és kimondottan lányosabb, CD, vékony alkatú fiúkat keres. De hát ez elég kevés volt, és kíváncsi vagyok, más is tapasztalta ezt? Tehát vékony, inkább feminin passzívként nehéz érvényesülni.

2022. júl. 19. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom honnan veszed hogy nincsenek nagy elvárásaik.

Pont ellenkezőleg,hatalmas elvárásaik vannak,amit még ők maguk sem érnek el. Pont hogy ezek a feminim srácok azok.

Csak néhány példa az évek során:

Volt akivel találkoztam és egész végig magáról áradozott hogy milyen sikeres pasi. ( 17 évesen).

Volt aki azt mondta hogy gumit hord magánál annyi pasi keresi. ( Persze,mindenki őt akarja )

Volt aki küldött egy testépítő modellről képet,és szeretné hogy így nézzek ki,akkor összejön velem .

Ha valami meg nem tetszik letiltanak. Igazából nem tudom hol ismerkedsz,de Romeon,Grindren ez a színvonal. Még annál is aki nem is nézz ki annyira "jól".

2022. júl. 20. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Egy ideig az álmom volt ilyen srác, de annyira elérhetetlenek és megközelíthetetlenek, hogy lemondtam róluk! Elvárás viszont lenne a másikkal szemben, ha nem pontra úgy nézek ki, akkor szóba sem áll velem. Szóval, bocs, maradjatok magatoknak!!!
2022. júl. 20. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a maciknak, túlsúlyosoknak nehezebb. Én is vékony lányos passzív vagyok és aki visszautasít az sokszor nem azért van mert nem tetszem vagy nem vagyok szimpatikus emberileg hanem mert megijed más emberek véleményétől. Hogy a barátok a család vagy az utcán mit szólnak majd ha “b*zis” sráccal mutatkozik.

Nekem külsőleg nincsenek irreális elvárásaim amúgy az előző válaszokat cáfolva, lehet vékony, izmos normál vagy kicsit husi is de belsőleg meg fejben legyen rendben.

2022. júl. 20. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen haverkodnék egy ilyen sráccal!
2022. júl. 21. 06:28
 15/18 Tomik34 ***** válasza:
100%
Szia hogy én nem találkozok ilyen sráccal nekem ők lennének az ideális partner
2022. júl. 21. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már hónapok óta próbálok kiverni a fejemből egy srácot, akivel találkoztam és pont ilyen (mondjuk azt nem tudom, hogy passzív-e, de úgy gondolom igen). Beszélgettünk, de foglalt. :(

A lényeg, hogy nekem nagyon az esetem a hasonló kinézet és szerintem sokan másoknak is. 😅

2022. júl. 21. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy az ilyen fiukat keresik sokan.
2023. jan. 24. 19:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Huu hát meglep, hogy ennyien keresnek pont ilyen típusú fiút 😯

Társkeresőkön nem ezt tapasztaltam. Mármint, a legtöbben azt írják ki, hogy konkrétan férfias, "heterós" típust keresnek, ne legyen csak passzív, stb. Olyannal nem igazán találkoztam, mint amit a kérdésben írtam ki. Vagy csak szexre keresnek ilyen fiúkat inkább. Szóval örülök, hogy azért van remény 😇

Valóban, én is találkoztam olyan profilokkal, mármint akik hasonló típusúak, mint én, hogy elvárásainak vannak, pl. a másik írjon rá először, ő nem fog 🤷🏻‍♂️ Amit nem értek, na mindegy..

Az is igaz, hogy a túlsúlyosoknak is nagyon nehéz.

2023. jan. 31. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!