Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasinak kiábrándító egy női rucikat kedvelő fiú?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 20:39
1/12 anonim válasza:
Nekem nem. Kimondottan tetszenek. De csak ha sehol egy szőr és vékony srác viseli a rucikat.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, de én gyakran vagyok a csajom tangájában
4/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, de őt se zavarja, hogy én meg tök átlagosan öltözködök pl. :)
5/12 anonim válasza:
Engem lelankaszt, ha srácot látok csipkés bugyiban vagy más hasonló nagyon nőies ruhában.
6/12 anonim válasza:
Nekem sem jön be, azért vagyok pasival, mert pasi, ha nöi ruhát akarnék látni akkor nővel lennék.
7/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok mint a #6. Nekem ez nem jön be.
8/12 anonim válasza:
Nagyon nem jön be.
El sem tudnék képzelni egy formás feneket,hát ha még jó szőrös is,hogy nőiben illeg-billeg...
Férfit tudok csak magam mellé képzelni, nem Zsófikákat vagy egyebeket :)
9/12 anonim válasza:
Nekem sem jön be! Csatlakozom a 6. válaszolóhoz.
10/12 anonim válasza:
Én passzív vagyok és szeretem ha az aktívam férfias. Magamon sem tudom elképzelni a nőit. Viszont vannak már kifejezetten férfiaknak készített szexi akár kicsit csipkés fehérneműk is azok között van ízléses amit akár el is tudnék képzelni akár magamon akár a páromon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!