Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha túl vastag egy pénisz, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl vastag egy pénisz, nem fér be egy szájba, és orális kényeztetés lenne a cél, mit lehet tenni? Valakivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Igazából rólam szól a kérdés, de ez mindegy, mert általánosságban érdekel, illetve személyes történetek, tanácsok. Nem tudom elég nagyra nyitni, pici a szám, és nem fér be, így pedig nem tudok örömet okozni ilyen módon ...

2022. júl. 10. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Nekem 5cm körül van a cappys üvegbe bele szorul
2022. júl. 10. 13:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kapod be tövig, csak a makkot kényezteted.

Én is ilyen vagyok.

2022. júl. 10. 13:09
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Én is így jártam egy pasival. Olyan vastag volt a farka hogy alig fért be a számba mert kicsi a szám

Lentudtam szopni de fájt az álkapcsom utánna.

2022. júl. 10. 13:10
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát, ha jól emlékszem, a Cappy-s üvegnek elég nagy a szája 😲

De ha már a makk sem fér be, és hozzá érnek a fogaim? Az a gáz...

3# ha már be tudod kapni, akkor már jó vagy, nekem az sem megy sajnos.

Egy fiúval próbáltam, azt mondta neki átlagos, pedig szerintem inkább átlag feletti volt, és súrolta a fogam a péniszét, pedig amennyire tudtam nagyra nyitottam a szám. Illetve van egy dildóm, ami biztosan átlag feletti méret mind hosszban, mind vastagságban, de nem is valószínűtlenül nagy. Na az egyáltalán nem fér be. De szerintem, hiába átlag feletti, másoknak menne, és biztos vannak olyanok, akiknek ekkora (vagy hasonló). És ha ilyen mérettel rendelkező párom lenne, meg lennék lőve, és nem szeretnék csalódást okozni, hanem örömet

2022. júl. 10. 13:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A fogadatbtakard el az ajkaddal, úgy nem fáj
2022. júl. 10. 13:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
1 es vagyok akkor nyalogasd és szopogasd
2022. júl. 10. 13:42
 7/15 anonim ***** válasza:
98%
Nem is volt több alkalom ezzel a pasival. Mert nem akartam se magamnak se neki fájdalmat. Az én fogom is hozzá érték néha akármennyire is vigyáztak. 3.
2022. júl. 10. 13:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt is szeretem, mikor valaki a kinyújtott nyelvéhez szorítja a makkom és úgy veri a farkam. Az is egy opció lehet.
2022. júl. 10. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, hány évesen vagy ennyire buta?
2022. júl. 10. 14:35
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű válaszokat és ötleteket!

Nyilván nem mindenkinek vastag, csak ez ma felvetődött bennem a dildóm kapcsán, és egy korábbi rossz élményem miatt, ami bánt. De gondolom egy nyalogatás nem tudja teljesen helyettesíteni az igazi orál élményt, és emiatt én szégyellem magam

2022. júl. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!