Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van valami jó tanácsotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami jó tanácsotok?

Figyelt kérdés

Parommal lassan 2 eve vagyunk egyutt es a legkomolyabban mondom,hogy kivanok mindenkinek ilyen szerelmet. Minden klappol egy dolog nem az a szex. Vagyis annak is inkabb az anal resze. Tudni kell rolam,hogy nem mondom h uristenverybig a farkam de nem is kicso,ilyen 18 19cm es faj neki. Nem rettentoen de nem kellemes neki az anal. Van egy dildonk, azt szoktam hasznalni tagitasra, az javitott valamit de igy sem teljes az orom.

Van valakinek egy jo tanacsa ,hogy kit csinaljunk? Egy jo poz, szer, eljaras vagy eszkoz ami tud segiteni?

Kozsi

2022. júl. 10. 07:22
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Dugjon ő téged.
2022. júl. 10. 07:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nem opcio.
2022. júl. 10. 07:49
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

3 as undorka

Te miért leskelődsz itt? Kiváncsi vagy aztán beszolsz. Ez az undorito!

2022. júl. 10. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező a18-19 nem kicsi. Hosszabb előjáték nyalás sikosito használata lehet segitő, de ezt biztos tudod.
2022. júl. 10. 08:18
 5/8 A kérdező kommentje:
A hosszabb az szerinted mennyi legyen?
2022. júl. 10. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Először is a 18 nem kicsi, ne légy már hülye. Másodszor: tágítás fokozatosan, nyelveddel, ujjjaddal, több ujjal akár, szégyentelen mennyiségű síkosító. Én nagyon nem vagyok a híve, de elvileg ilyen poppers segít ellazítani a dolgokat odalent, én egyszer próbáltam csak. Ja meg hát ne egyszerre told fel neki az egész farkad, hanem fokozatosan, betolod kicsit, fáj neki, kihúzod, rá még több síkosító, megint megpróbálod betolni és így tovább, addig ismétled míg be nem megy. Nekem ha fáj amikor a barátom beléhatol átváltunk lovagló pózra és én irányítom hogyan, milyen tempóban hatol belém(konrétan beleülök) 31/f
2022. júl. 10. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan legyen a póz ahol ő tudja irányítani, hogy mennyi menjen be. A lovagló póz az jó lehet. Ha meg már bent vagy akkor lehet pózt váltani.

Igaz bennem bem volt még ekkora.

2022. júl. 10. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért az se mindegy merre görbül a farok. Ha ágaskodik, az is egy verzió, hogy a párod egyszerűen rátolat. Az is egy módja, hogy ő irányítson, Te pedig csak állj egy helyben addig ;)

Síkosítóból nincs olyan hogy elég. Ha egy pohár kell belőle, akkor egy pohár. Idő és türelem egyformán kell.

A hosszúság kvázi mindegy, ha nem vered egyből tövig. De ha 5centis az átmérőd, abból még egy 12centi hosszú is repesztenin fog, ha nincs meg a fokozatosság.

De remélem azóta megoldódott a probléma és önfeledten nyársalod a párodat... ;D

2024. ápr. 28. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!