Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiki és láb fétises fiúk?
Figyelt kérdés
Van még valaki akinek csiklandozás és láb fetise is van? (Meg esetleg lábhoz kapcsolódóan cipő/zokni)
Kort is írjatok 😁
2022. júl. 5. 22:49
11/19 anonim válasza:
Láb és zokni fétisem is van😁 22/f
12/19 anonim válasza:
Labfetisem nekem is van :) amugy 188 vagyok szval nagy a labam 46s :D csikizes az nem izgat
13/19 anonim válasza:
lábfétis nekem is van és csiki fétisem is :) 25/F
14/19 anonim válasza:
Zuhany/hajmosás fétisem van, ha egy másik srác csinálja nekem/illetve jó pasiknak akár én is…
15/19 anonim válasza:
Csiki és lábfétis nálam is. Szeretek kikötözött partnert csikizni, nyalatni a lábam, esetleg nyalni a lábait.
17/19 anonim válasza:
Imádom a lábakat🤤
Lábfej+talp nyalása csókolgatása és a lábujjak közötti nyelvjáték a lábujjak szopogatásával nagyon is kedvemre való 🥰
18/19 anonim válasza:
17-es, a legtökéletesebben fogalmaztad meg😁
19/19 anonim válasza:
Láb zokni nélkül de főleg bokazokniban jöhet minden mennyiségben. Masszírozás, nyalogatás talpra élvezés stb. Valami helyes kis twink srácnak eljátszadoznék már a lábával, kiverhetné nekem lábbal. Rég volt ilyen élményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!