Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női ruhát kedvelő fiúk. Ti benne lennétek egy másik női ruhát kedvelő fiúval párkapcsolatban? Vagy szigorúan csak más fiúval?
Figyelt kérdés
Illetve mindennapos a viselet vagy csak ha lepedő gyűrés lesz? 25f2022. júl. 3. 06:53
1/7 anonim válasza:
Mindenképp csak szintén női ruhás.
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem benne lennék, ha tetszik a srác, és minden nap női fehérneműt hordok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem lennék de csak passzívként
5/7 anonim válasza:
Először tisztázd le szerintem mind magadat, mind a keresett partnert illetően, hogy azért-e a női ruha, mert nőből van a személyiség (gender), vagy mert egy echte férfi mentalitású valakinek a női ruha a szexuális fétise.
6/7 anonim válasza:
TETSZIK....én is női fehérneműt viselek
7/7 anonim válasza:
Mindennapos viselet, de ésszerű keretek között ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!