Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy biszex srácok, Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy biszex srácok, Ti meg szoktátok nézni az öltözőben vagy zuhanyzóban a jóképű / jó testű srácok farkát, ha nem szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Engem ez valahogy nagyon izgat, ha legeltetik rajtam a szemüket. :D És azért sokan oda szokták kapni a tekintetüket egy olyan normális állapotban lévő farokra, ami a legtöbbeknek mereven nem akkora. ;)

2022. júl. 3. 01:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem, mert számomra annyira közömbös, mint ajtón a kilincs. Viszont ha ruha nélkül forgolódnál előttem kérkedve, megnézném, milyen a pocid, mekkora a feneked, hogyan domborodik, van-e jó kis formás combod, vagy csak két kapanyél. Nekem ilyen irányú fétiseim vannak.
2022. júl. 3. 12:04
 12/18 anonim válasza:
81%
Akit érdekel a téma írhat.
2022. júl. 4. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg szoktam nézni. Ha ráadásul méretes és formás, akkor alaposan.
2022. júl. 4. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is erdekelt masok f@sza, gyakran meg is kivanom :)
2022. júl. 7. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én bárhol vagyok tusolóban, legyen az edzőtábor, vagy fürdő.

Mindig nézem, hogy mások hogyan néznek ki.

2022. júl. 8. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Enis mindig megkivanom a jo pasik nagy farkát, de sajna alig lattam eddig nyilvános helyen:(
2022. júl. 15. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, de igyekszem úgy tenni, hogy ne legyen zavaró. Nem bámulom szájtátva. De azt is szeretem, ha engem néz meg valaki. Jót tesz az egomnak :D
2022. nov. 28. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
óvatosan szoktam csak, nehogy rajta kapjanak hogy a másik farkát nézem, persze ha csak nem a másik pont azt akarja hogy nézzem...
2023. jan. 31. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!