Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem kamu, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kamu, hogy csak azért nem akart szexelni velem mert 30 fok van a lakásban?

Figyelt kérdés

Áthívtam ma délelőtt magamhoz a szexpartnerem, hogy szexeljünk mert ma délutános vagyok, 30 fok volt a lakásban, oké meleg, de szerintem tűrhető.

Viszont nem akart dugni azt mondta, mert, hogy melege van.

Végül addig erősködtem ameddig kiverte nekem, de ha kiverni kitudta akkor leszopni vagy meglovagolni miért nem tudott?

2022. jún. 30. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megmozdulni nem akarok ilyen melegben, kb az leizzaszt hogy nekiállok porszívózni, szex során 30 fokos lakásban ömlik rólad az izzadtság
2022. júl. 1. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak 25 van, így ha gondolod, jöhetsz!
2022. júl. 1. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Dejó ilyenkor hollandiában lenni, 15 fok van most, napközben 22-23 és állandóan kanos vagyok haha, csak a párom sajnos nincs itt :(
2022. júl. 2. 00:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 30fokban simán szexelek mindenhogy, nekem ez évek óta nem gond. Külön izgató is, ahogy szakad a víz rólam, mert megküzdünk a közös élvezetekért... :P

Persze senki se egyforma, de akinek a 22fok az ideális, jobb ha tudja, hogy én kabátba fogok szexelni, vagy harisnyába öltözetbe, mert én 24fok alatt már jegesedek... :D

2024. ápr. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!