Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kék szemű fiúk miért szexibbek mindig?
Csak neked :)
Nálam a csokibarna szeműek a nyerők, imádom őket! Sötét hajjal főleg!
A kor férfiidelállja egyértelmúen a barna szem, sötét haj, tesztoszteron felhőt eregető szélés vállú, izmos, magas férfi.
A nőknél is dettő ez a helyzet, vékony sportos, hosszú sötét haj, sötét szem, vadmacska. Igényes smink, 120% igényes öltözködés, finom vonalak.
A férfi aki nem hozza a kor elvárásait, azok a futottak még kategória, a szamár is jó ha nincs ló kategória.
Nekem a barna szem jön be a legjobban. Nekem kék a szemem, és elég sokan dícsérik :)
18f
8. Na jó, ismerjük. Üzleti kapcsolat a céggel... Magas, sármos, modell külső... Iskolázott, szilárd anyagi háttér, 5 beszélt nyelv, vastag pénztárca, fullos stílusos öltözködés.
Ez olyan, mintha én azt mondanám, bejött hozzám egy álomszép testű nő, ugyancsak modell külsővel. Beszélgettünk, elmondta hogy egy vadmacsak az ágyban, szeximádó, kiválóan főz, gondoskodó, gyengéd és házias.
Álmodozni lehet, de a valóság meg az, hogy 100 emberből 90 átlagos, 8 ronda, 2 meg jól néz ki. Arra a kettőre meg ráhajt a maradék 98. Itt a gyk-n meg mindenki úgy beszél a másik nemről, mintha fittness modellekről, akik brutálisan jól néznek ki. Ha valaki odaírja hogy
"N/22", akkor mindenki egy világszépe, szexcentrikus nőre gondol. A barna szemű és hajú pasiknál meg valami adoniszokra, holott ez a kombináció a legelterjedtebb. Sőt, ezeket a pasikat küldik el a francba a leghamarabb, mivel ez a kombó csak a kifejezetten az álompasira vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!