Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a munkahelyi maszturbálásról? Szoktatok?
13, valóban nagy különbségek vannak az emberek között. Van akinek egy hónapban egyszer jut eszébe, és van akinek naponta többször. A "hála Istennek" megjegyzésedből arra következtetek, hogy téged nem nagyon érdekel a szex.
Én sokkal jobban tudtam maszturbálás után figyelni a tanulásra, a munkára. Az általános iskola 5. osztályától naponta többször csinálom. Miután kielégülök egy darabig teljes figyelemmel tudtam tanulni, tudok dolgozni. A feleségem partner benne, Ő is bármikor kapható a szexre. Sokszor kielégít, de ha neki is hiányzik, vagy kedvet kap miközben engem kielégít, akkor Ő is megkapja amire vágyik. De azon sem sértődik meg, amin sok más nő igen, amikor nélküle is csinálom ha nincs a közelemben, és azon sem, ha más nőkön is fantáziálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!