Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön ismét hódít a fiúk körében a fanszőrzet megtartása, idehaza mi most a trend?
Hát ez az. Nem az a lényeg, hogy le van-e nyírva (teljesen vagy félig), hanem hogy rendesen tisztán van-e tartva. Ahogy a haj sem lesz ápolatlan attól, ha hosszú, ugyanez igaz minden más testszőrre is.
Én rövidre vágom, és szerintem sokkal szexibb mint egy teljesen csupasz. Olyan az mint egy kisfiú... kinek tetszik?
A lábak borotválása is annyira gáz szerintem. Enyém elég szőrös, de formás és szerintem így szexi. Mi ebben a baj?
Egy férfi legyen férfias szerintem.
A rövidre van vágva 2-3 mm, akkor sem szedegeted a szőrszálakat a szádból.
És nem is olyan a farkad mint egy 7 évesé...
A csupaszságnak is meg van a feelingje, volt néhányszor, hogy teljesen trimmeltem mindent "ott" alul, tetszett a partneremnek.
De az is, mikor már nőtt a szőrzet, igaz az őserdő még nem volt jelen, az nekem sem jön be.
És orálnál nem jó szőrszálakkal bajlódni.
Metr nem férfias a csupasz farok. Szerintem.
Ahogy a borotvált láb sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!