Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg között mennyire népszerű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg között mennyire népszerű a daddy/apuci, vagy ahhoz hasonló (?) szavakat használni intim helyzetben? Ki a daddy? Megéli ezt a szerepet valaki?

Figyelt kérdés

Mostanában a daddy szó eléggé erotikus jelentéssel lett felruházva szex közben, és úgy tudom hetero fiúk körében népszerű, ha egy lány így hívja őket. És nem arra gondolok, hogy sokkal idősebbnek kell lennie a daddy-nek, nem kell minimum 50 évesnek lennie. De a lényeg, hogy idősebb? De akár egy 30 éves férfi is lehet apuci. De ahhoz talán kell egy olyan karakter, kisugárzás, stílus.

Nekem mondjuk ez eléggé bejön persze nem feltétel, de nincs benne tapasztalatom. Csak ha meglátok egy nekem tetsző férfit, és ahh, daddy ..., ez jut eszembe 😅

Nektek mik a tapasztalataiok ilyen téren? Másnak is bejön? Vagy ha így hívnák? Éli ezt

a szerepet valaki?

2022. jún. 16. 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Azt hiszem az aktívokat szokták Daddynek hívni.
2022. jún. 16. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Van keresztnevem, szólítson úgy.
2022. jún. 16. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy őszinte legyek, nekem nem annyira állna a nyelvemre hogy így hívjam a páromat. Nem kimondottan ezzel a szóval kapcsolatban, ugyan így vagyok a maci, szerelmem es a többi ilyen szavakkal. Inkább szeretem a nevén hívni, vagy maximum egy olyan becenéven ami illik rá, akár egy sztoeihoz kapcsolóduk. A többi az nekem eröltetettnek tűnne. Persze ahány ember annyi vélemény.
2022. jún. 17. 00:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem szeretnék "daddy" lenni, ugyanis angoltanár vagyok, és még magyarul is tudok.

A divatok pedig jönnek és mennek... (Arról külön tudnék mesélni, hogy a magyarul már nem is tudóknak milyen szintű az angoljuk)

2022. jún. 17. 17:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát magyarul tényleg furcsa lenne egy szintén magyar férfit daddy-nek hívni, amikor magyarul beszélünk egymással. De engem izgatna ez a kis szerepjáték a szavak terén, ha olyan párom lenne, akivel lehetne is. De lehet csak inkább szex közben, mert a hétköznapokban kínos lenne 😅 Vagy nem tudom. Csak fantázia
2022. jún. 18. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!