Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normális vagy furcsa?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy furcsa? Várjak, vagy hagyjam annyiban?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyok, a szerelmes szexre. Arra, hogy tényleg szeretek valakit, akivel szenvedélyes, érzelmes szexben, szeretkezésben lehet részem, előtte utána összebújással.

Főleg, ha látok egy aranyos meleg párt, jobban érzem.

Más is van így ezzel? Nem vagyok gáz remélem 😅

De közben ismerkedek egy fiúval, akit kedvelek, ő is engem, jól érezzük magunkat randik alkalmával. Nem vagyunk még teljesen együtt, legalábbis én nem érzem, valami hiányzik. Talán pont ez, hogy annyira még nem szeretem, ő se engem, és félek a szexet se élvezném annyira, pont emiatt. Ő már szerette volna, de én visszautasítottam. Vágyok persze én is a szexre, sőt, akár durvább/vadabb szexre is gyorsmenetre, de azt is inkább úgy, hogy van egy párom. Alapvetően érzelmes, érzékeny típus vagyok, ő nem annyira. És hát most vagyok fiatal, most kell tapasztalatot szereznem, ugye? És lehet ez még alakul köztünk, ha többet vagyunk együtt, és így lehet elveszítem, ha ez az intim rész nincs meg

2022. jún. 14. 07:16
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem szexuális identitás függő.

Neked nem a szexre, hanem a valódi szerelemre van igényed, az meg teljesen normális.

2022. jún. 14. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Engedd el, úgyis át fog bszni, hidd el. Más opció ma már nincs!!!
2022. jún. 14. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Igaz összeforró szex az első alkalommal nem igazán szokott lenni hisz akkor még nem tudod hol vannak a másik erogénzonái mitől indul be teljesen, az csak később jön amikor már rutinosan megy a szex, és egy jó nagy veszekedés után belekeztek egy békülős szerelem szexbe és még ittatok is előtte pár kortyot.

A lényeg hogy az első alaklomtól ne várj túl sokat, lehet az is jó de nem az lesz életed nagy együttléte.

2022. jún. 14. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

Voltam így mikor 20 éves voltam.Elengedtem azt a srácot,mert nem ért meg annyit az egész, mert érzelmekre képtelen lett volna. Igazam lett és nem koppantam.

Csak érzelemből voltam eddig mindig,és csak kapcsolatban. Ezt sem bántam meg.

És ha lesz ismét kapcsolatom, az is érzelmeken alapul majd és nem máson:)

Csodálatos dolog a lelkiség, és nagyon fontos része az életnek.

53F

2022. jún. 14. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem dobott rögtön a visszautasításnál, az már jó jel.
2022. jún. 14. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Hany eves vagy?
2022. jún. 15. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!