Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban lévők. Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévők. Milyen gyakran szexeltek?

Figyelt kérdés
milyen rendszerességgel éltek nemi életett? véletlenszerű vagy "fix" időpontokban?

2022. jún. 11. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Naponta
Hetente 1x
Hetente többször
Havonta 1x
Havonta többször
Minden másnap (karácsony ,Húsvét , pünkösd másnapján)
39 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Olyan nincs hogy soha?😁 én akarnám, de a párom valahogy kerüli. 2 éve vagyunk együtt
2022. jún. 11. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es, amit írsz, az nem párkapcsolat, hanem egy rémálom.
2022. jún. 11. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Naponta többször, amikor épp kanos (és általában az).
2022. jún. 11. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nincs olyan, hogy soha?

Én azt jelölném. Igaz én akarnám, de ő nem. Sajnos 😒

2022. jún. 11. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Milyen párkapcsolat az, ahol nincs sex? Ja hogy van, csak valószínű nem egymással...
2022. jún. 11. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnyugtató számomra, hogy más is a "soha" - t jelölné, mi is nagyon ritkán vagyunk együtt, azt hittem, hogy csak mi vagyunk ezzel így. 🙄🙂
2022. jún. 12. 00:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Akik kapcsolatban vannak, de nincs testiség, azok miért vannak egyutt ?

Egyszerűen nem értem.

Egy ideje nincs senkim,de biztos hogy ha lenne párom,akkor a szeretkezés / nem a dugás /, szerves része lenne a kapcsolatnak.Pedig középkorú vagyok,de mégis így állok hozzá.

Ha fiataloknál van így,ahogy a fentiek írták az nagyon elszomorító...

2022. jún. 12. 04:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
De mennyi ilyen kapcsolat van, amikor már évek óta nem nyúlnak egymáshoz, de sunyiba mindegyik nyomkodja a Romeót...
2022. jún. 12. 08:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet aszexualis a parotok? Csak mondhatta volna elore…
2022. jún. 12. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelet a kivételnek, de pár év után akárhogy is az újra és izgalmasra vágyik az ember, ami miatt egyre kevesebb a szenvedélyes szex… Ehhez jön a libidókülönbség is. Az hogy ki mikor hányszor merre csalja meg a párját már viszont döntés kérdése. ( De mondom, majd valszeg lesz itt 200 éve együtt levő napi 300 szor szexelő melegpár is :D. Ugyanakkor hallok eleget azokról is, akik nem is néznek úgy egymásra már)

Hogy miért maradnak együtt? A kötődés és közös eszemei és anyagi értékek miatt szerintem.

2022. júl. 24. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!