Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elsőként ti mennyire akartátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőként ti mennyire akartátok a sráccal való szexet?

Figyelt kérdés
Nektek hány évesen volt az első? Előtte izgultatok? Gyötrődtetek, hogy meglépjétek a dolgot? Izgat ugyanis sok dolog de parázom is, pedig hát nem vagyok ilyen. Csajjal már volt...
2022. jún. 6. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon akartam. Vártam, hogy milyen. Középsuli elején volt ez. Ne parázz rá. Élvezed majd.
2022. jún. 6. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen volt. Nagyon izgultam és féltem. De egyúttal nagyon akartam és kívántam. Jó volt,jól esett.
2022. jún. 6. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
2022. jún. 6. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor 15 voltam fiúval vesztettem el. Nem bántam meg azóta se
2022. jún. 6. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
14 voltam. Chatről egy 23 éves. Oral volt csak. Nem bánom csak azt hogy a neve se tudom mi volt.
2022. jún. 6. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen szoptuk le egymást az uszodában hasonló korú sráccal. Nagyon izgultam az elején, de borzasztóan élveztem is !
2022. jún. 7. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen, 17 kerben egy spar mögött. Csak egy cigit akartam tarhálni, végül rush-al kínált meg és leszoptam, illetve kiverte nekem. Ő ekkor 40 éves volt. Az elején kicsit féltem, de aztán rájöttem hogy nincs mitől mert egy teljesen normális faszi volt.

22F

2022. jún. 7. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam egy koncert után dugott meg az akkori pasim ő 18 volt.

Már nagyon kívántam, az elején picit fájt na de utánna… imádtam!

Azóta is csak passzív oldalon tudom elképzelni magam.

2022. jún. 8. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A strand tető napozóján szólított le egy focista, akit évek óta stíroltam, amikor játszott. Vagy 5 évvel lehetett idősebb nálam, de egy görög isten volt számomra. Sosem mertem kezdeményezni. Eltakarta előlem a napot, aztán mellém heveredett. Te ugye cselgáncsozol? Kérdezte tőlem. Csak bólogatni tudtam, mint aki megkukult. Aztán olyan halkan, hogy csak én hallottam, előadta, hogy kipróbálná velem a szexet, mert nagyon kíváncsi rá, lefigyelt, hogy stírolom, és nekem megengedné. Se köpni se nyelni nem tudtam, a torkomban dobogott a szivem. Szerencse, hogy ő tudta mit akar, én meg tettem amit mondott. Nála kötöttünk ki. Féltem a helyzettől rémesen, de nagyon akartam a fiús szexet. Legnagyobb meglepetésemre az aktív szerep lett rám kiosztva, és óriási élmény volt a játék az ő irányításával. Mái napig borsózik a hátam, ha arra az éjszakára gondolok.
2022. jún. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!