Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Háziorvosom kikotyogta hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háziorvosom kikotyogta hogy meleg vagyok, mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Etikai eljárás de hogy bizonyítsam?
2022. jún. 6. 08:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hogyan írjam meg neki a panaszlevelet?

Miért, milyen jogon osztott meg rólam információkat? Véleményem szerint súlyosan megsértette az orvosi titoktartartási kötelezettségét!

2022. jún. 8. 14:31
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

És amiket én kérdeztem? Azok sem mellékesek az ügyben.

#9-es vagyok...

2022. jún. 8. 14:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyszer rákérdezett így tőlem is tudja. De kistelepülés, így magánéletben is láthatott párral.
2022. jún. 8. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

"De kistelepülés, így magánéletben is láthatott párral."

ezek alapján gondolom a szüleid sem tőle tudták meg

2022. jún. 8. 15:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

8-as voltam.

Szerintem itt az is kérdés, hogy 18 év alatti vagy feletti vagy-e?

Mert a TASZ oldalon ezt írják:

"Kikérheti a törvényes képviselőm az egészségügyi dokumentumaim?

A beteg törvényes képviselőjét, azaz nagykorúaknál a gondnokot, kiskorú beteg esetén a szülőt vagy gyámot ugyanazok a jogok illetik meg, mint magát a beteget. Ezért kérhet tájékoztatást az adatokról és azok tartalmáról, valamint betekinthet a dokumentumokba és másolatot kérhet róluk. " [link]

De ezt ne vedd tuti válasznak, mert magam nem néztem utána a jogszabályokban és ez annyira érzékeny adat, hogy szerintem mindenképpen illett volna, hogy a dokid előzetesen a hozzájárulásodat kérje.

2022. jún. 9. 01:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam. Jól értem: Azért pofozott fel apukád, mert meleg vagy? És azt remélte, az majd kigyógyít?
2022. jún. 9. 01:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Háziorvos remélte hogy kigyógyít, ezért szólt anyámnak, apám pofozott fel. 25 vagyok.
2022. jún. 9. 04:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom együtt élsz a szüleiddel.

Szerinted meddig maradhatott volna titokban előttük?

-----

A kigyógyítást gondolom a kísérő mentális problémákra értette, mert a homoszexualitásból nem lehet "kigyógyulni".

Egyébként is már egy 17 éves gyereket sem sok értelme van felpofozni, idősebbet pedig már végképp nem.

2022. jún. 9. 12:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam. És honnan szereztél róla tudomást, hogy elmondta anyukádnak?

Anyukád elmondta? Vagy a fültanúja voltál?

2022. jún. 9. 14:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Anyukám mondta hogy az orvos elmondta neki. Nem a melegségből, pszichés dolgokból akart így kigyógyítani
2022. jún. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!