Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak, nektek imponál, ha egy 20 éves kikezd veletek?
Figyelt kérdés
Az ellenkezőjéről van ismeretem, mert a 60-70 évesek rendre megtalálnak, viszont én a 30-35-40 éves korosztályt kedvelem igazán szexuálisan. Ritkán kezdeményezek, de sose tudom leszűrni akkor, hogy mit gondol ilyenkor a másik fél. Volt aki már furcsálta (azt hitte nem látok jól a sötétben, ó dehogyisnem). Utasítottatok már vissza valakit mert túl fiatal volt? Illetve hogy fogadjátok a kezdeményezést?2022. jún. 3. 15:41
11/22 anonim válasza:
Furcsa lenne számomra....de csak azért mert valaki 20-as éveiben jár nem utasítanám vissza.46/A
13/22 Tomika2015 válasza:
Bárcsak ilyenben lenne részem 😘
14/22 anonim válasza:
Nyilván imponálna. Szex az szex.
Pasik folyton kívánják, akkor is ha próbálnak hűségesek lenni és van párjuk.
Nők nem szoktak velem kikezdeni. Ha megtörténne hamar elgyengülnék.
Nem sokáig tudnék ellen állni.
Komoly kapcsolat az más kérdés. Ott nagyon más az élet szakasz. Ott szex re kell alapozni :D
15/22 anonim válasza:
20 éves tökéletes korosztály.
41/F
16/22 anonim válasza:
1, 30 evesen most jovok ra h a melegek kozott kezdek oregnek szamitani 🤣🤣
2, nekem egyaltalan nem jonnek be a kisfiuk... inkabb 25 ev felett de inkabb 30 koruliek... engem mar zavar a tapasztalatlansag, a sok nyavogas, az h nem tudja mit akar, hogy kell csinalni es fekszik az agyba mint egy darab fa..
Akkor inkabb idosebb, de tudja mit akar.
30/f
17/22 anonim válasza:
43 vagyok
Igen, előszőr furcsa volt a 20év korkülömbség.
Most már nem zavar.
18/22 anonim válasza:
Kisfiúk nem érdekelnek, nem tudják mit akarnak, nagyrészt úgyis kamusak, éretlenek érzelmileg, maradjanak maguknak.
19/22 Á.Zoli válasza:
Ez sok mindenen múlik, nem kizáró ok...
20/22 anonim válasza:
1x a magnumban egy huszonéves srác jött be a szaunába. Voltunk többen fiatalok is. Én diszkréten félreálltam gondoltam nem én vagyok az esete.Nagyon meglepett hogy utánam jött és a fiatal srácokat elhajtotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!