Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted szép a farkad?
Figyelt kérdés
Arról ugrott csak be hogy nekem mindig mondja mindenki hogy szép, stb. Emiatt agyaltam hogy van ronda is. Én is láttam rondát. Neked szép?2022. máj. 31. 14:00
2/15 anonim válasza:
Formára, méretre meg vagyok elégedve vele, viszont a színével nem. Nem egyenletes a színe, itt ott pirosabb. Másoknak eddig tetszett, de engem azért zavar.
4/15 anonim válasza:
Az, sokaknak teszik, azaz tetszene is élőben. De nyilván nem lesz mindenkinek odaadva.
5/15 anonim válasza:
Én szeretem az enyémet. Formás, nem túl nagy. Sokat szoktam masztizni is, nagyon szeretek. Néha videóra is felveszem, aztán kiverem rá újra.
6/15 anonim válasza:
Szép farkam van és csodásan működik. Elégedett vagyok vele.
Lenőtt fitymájúakat nem értem hogy nem képesek, vagy levágatni, vagy kezelni.
7/15 anonim válasza:
Szerintem igen de fontosabb hogy a partneremnek tetszen - meg amit csinálunk közösen 😂
8/15 anonim válasza:
En meg vagyok elégedve a sajátommal.
Nekem is mondták már, hogy szép.
26/F
9/15 anonim válasza:
Aki akar küldhet képet lepontozom neki XD
Szerintem az enyém átlagos kinézetű, nekem tetszik. Lehetne nagyobb is, de szerintem az egyik férfi sincs megelégedve a méretével. Én valamennyire elfogadtam. 19/f
10/15 anonim válasza:
Az erektált méretemmel elégedett vagyok, de minden mással nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!