Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már fogyatékos sráccal?
Figyelt kérdés
Mármint pl mozgássértült, hallássérült, értelmileg kissé fogyatékos, esetleg hiányzott valamilye, kerekesszékes.
Hány éves volt? Csak 1 tali volt? Más volt vele?
2022. máj. 30. 08:01
11/24 everlight válasza:
Csak ha kezdeményezne,csak akkor ,
12/24 everlight válasza:
3.És hogy élvez el akinek nincs makkja?
13/24 anonim válasza:
Fütyi fogyatékos volt.azaz körül volt metélve. Ez számít?
14/24 anonim válasza:
egyszer egy ertelmi fogyatekossal. Amikor felmentem hozza, nem tudtam, hogy agyilag zokni a srac, de a szex utan beszelgettunk es kiderult, hogy fideszes
15/24 anonim válasza:
#14 🤣.
Ezen szakadok.
Látás sérült srác:Színtévesztő.
16/24 anonim válasza:
Helo,igen. Siket volt.
17 voltam, ő online volt chaten és nagyon akartam egyet dugni. Felmentem hozzá, kicsit szopott, a koton nem ment ra a farkamra, nem volt eleg vastag, de mivel nagyon kanos voltam, nem erdekelt, es megdugtam. Erdekes volt, mert nem beszelt es csak enha nyögött. Egyszeri kaland volt.
17/24 anonim válasza:
Hallókészülékes-erős szemüveges sráccal voltam már.
Jó volt vele, meg szép, nagy golyói voltak.
:D
18/24 anonim válasza:
Down kórossal..Érdekes volt,de a szájába raktam a farkam s szépen szopogatta..Le is nyelte..Azt se tudta szerintem mi..
19/24 anonim válasza:
Kipróbálnám. De csak 20-30 közöttivel. Lehet írni
20/24 anonim válasza:
Egy fogyatékosról így nyilatkozni...? "Agyilag zokni", akkor te, aki magadat nem tartod fogyatékosnak, ezek alapján milyen jelzőt adnál magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!