Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy telt nektek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy telt nektek az első szeretkezés?

Figyelt kérdés

Elöljáróban: most lehet írni, hogy nem itt kellene irogatnod, meg pont ezért nem történt még meg, mert ilyeneket irogatsz GYIK-re. De ha ezeken túlléptél akkor olvasd tovább (köszi :) )

Szóval 19 éves fiú vagyok, aki mindig is küzdött a saját maga elfogadásával. Nagyjából 13-14 éves korom körül jöttem rá, hogy meleg lehetek, azután igazi szenvedések árán eljutottam odáig, hogy biztos az vagyok. Széles körben senki sem tudja rólam, de nem ez az elsődleges téma.

Az első alkalomig sosem jutottam el, a párkapcsolatról, és a szeretkezésről szóló kérdéseket (pl: jaj és hol van a barátnőd? ) mindig kikerülöm, nagyon kínosan.

A hasonló cipőben járó, vagy olyan embereket keresem most, akik viszonylag későn vesztették el a szüzességüket. Szóval akik így voltak hogyan jutottak el odáig, hogy valakivel lefeküdjenek, hogy tették, mire érdemes figyelni ilyenkor, mennyire gáz elmondani a partnerednek hogy még sosem csináltad?

2022. máj. 30. 00:06
 1/6 A kérdező kommentje:
És még annyit leszögeznék, hogy aszexuális nem vagyok, mivel érzem hogy valamit érzek a férfiak iránt, csak a kifejezésig ez még sosem jutott el.
2022. máj. 30. 00:08
 2/6 steven95 ***** válasza:
100%

Én sokáig nem kerestem senkit a titkolas miatt. Aztán ez úgy lappangot, hogy egyszer már nem bírtam és nem szép mesébe illő módon elsiettem a dolgot.

Ha nem egy komoly ismerkedésnek fogsz neki, nagyobb az esélye, hogy nem fektet annyi energiát abba, hogy a Te elképzelésed szerint történjenek dolgot. És meg is van az első érzelmi sebed. Amit kompenzálni szeretnél és mikor a következőnél sem kapod meg, elindul a hajsza, jobbért, mégjobbért, mégmégjobbért...

Aztán. NEM GÁZ SZŰZNEK LENNI. Sajnos mindenből versenyt csinálnak a fiatalok, toxikus módon. Ha cikinek érzed és emiatt akarsz kapni egy alkalmon -inkább most, mint minőségi és saját elhatározás - hogy minél előbb.. na az az ultragáz. Merd kívülről nézni magad, ahogy megtapsztalod a bőrödön lassan -saját tempóban- milyen ismerkedni, első randin a másik szemébe nézni, hogy igen, azért vagyunk itt mert.. :)... szimpatikus vagy/tetszel..

Egészséges -jó élménnyel teli- szexuális életed akkor lesz, ha elfogadva magad, a másikban a lelki kapcsolat lehetőségét keresed -rendes randi, nem szextali hajkurászás-, és ha ezt testi kapcsolattal erősítenéd meg, hát egye fene ;) Legyen jó és önzetlen célod -a szex nem lehet a cél- a másikkal és minden rendben lesz!

Ami még fontos. Kézzel írott levél hasonlat: régen a folyamat lassúsága minőséget indukált. Ma túl gyorsan dobjuk el a másikat-minket-,mert ott a következő a sarkon/online/5percnyi távolságra. De ez hamisság. Ez csak azt eredményezi, hogy nem 5 percenként szerzel magadnak jobbat hanem hogy 5 percenként dobnak el -ha akarod, ha nem. Ne vedd magától ertetődőnek, hogy van másik. Nincs, mert a másik dob el 5 perc múlva. Ne a könnyű utat válaszd hanem a helyeset. Így lehet minőségi kapcsolatod, minőségi testiséggel.

2022. máj. 30. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bi vagyok de a meleg vágyaim elnyomtam. Pontosabban mivel volt csajom nem foglalkoztam vele. Most szingli vagyok és a korona rádöbbentett hogy mindent meg kell élni. Szívesen próbálnám ki olyan sráccal akinek első lenne szintén. Ha gondolod írj rám. Gondoltam írok én de lehet nyomulásnak éreznéd.
2022. máj. 30. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt is jelentkezik egy szűz srác, aki 18 éves és nem nyomásra, hanem saját akaratomból szeretnék már valakivel lefeküdni 😄 Persze, azért egy kicsit ismerjük meg a másikat..

Engem a passzív szerep vonzz, ha gondolod írj 😊

2022. máj. 30. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Végre ezt a szót is olvasni " szeretkezés" !

Sajnos egyre kimegy a divatból,nemhogy az értelme,de a megvalósítása is.

Mondjuk, kapcsolatban a legjobb, ha olyannal történik,aki a szívünk közepén van...

Illetve lenne...

2022. máj. 31. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

Hat en 20 evesen vesztettem el... es az elso szexem katasztrofalis volt (persze akkornazt hittem h mekkora szuper volt)... nalam a srac nyavogott, es kerette magat, kozbe erolkodott...

En azt mondom neked,h szexelj minnel tobbet..de nem azt mondom h mindenkivel.. jobb lenne egy szemely akivel osszejon... de ha nem akkor ne tartogasd a farkincadat a gatyaba sokaig mert meg fogod banni.

Amugy nekem a masodik szexem romeorol osszeszedett 28 eves volt. En elore megkertem h mi az elkepzelesem, mit adok es mit varok el, mit szeretnek es o mit szeretne... ugy vettem eszre h az ,,idosebbek" jobban odafigyelnek, jobban segitenek, es jobban vigyaznak rad. En eleve kozoltem a sraccal h szinte szuz vagyok, de nem igazan izgatta a dolog. Nem mindenki szuzolto kategoriaba tartozik... annyi biztos h ha tehetnem se cserelnem el a multam, mert nekem igy volt jo. Szerintem keress kicsivel idosebb fiu, beszelj vele es ha normalis az ugy is kiderul par mondatbol..

En is szivesen szexelnek veled, de nekem van parom... es en vele szoktam szeretkezni

2022. jún. 4. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!