Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tisztítsam ki rendesen a fenekem?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy nincs semmiféle anál Mosóm viszont szeretek magammal játszadozni otthon. Hogy tudnám kellő tisztaságúra mosni a fenekem? Esetleg aki tapasztaltabb megoldhatná a gondolatait
Zuhanyrózsát lecsavarod és beleengeded a vizet.
Fél literes ásványvizes üveget félig megtöltöd vízzel, odarakod és azt nyomod meg...
Őszintén egyiket se próbáltam szóval nemtom, hogy mennyire hatásosak, de Tiktokon láttam őket. xdd
Igazából a rendes székelés fontos, hogy rendesen kiizéld magad. Utána kívűl jól megmosod, aztán belül az újaddal, és pl kisebb plugot benyomod, tusfűrdősen, persze ha jó síkos a környéken. Szóval nem kell túlbonyolítani. Ne nagyon engedj rózsa nélkül vizet a hátsódba!
De én pl ha gyakran análozok, szexelünk tusolás közben szoktunk, így elkerűlhető a barnás balesetek.
Zuhanyrózsa fejét letekered
Nyíláshoz Odatartod ésszel
És a víznyomás szépen elvégzi a dolgot, a csövet nem kell feldugnod.
Minek mosogatni nem agy te mosómedve!
Egy kis krém nem árt senkinek.
Vegyés beöntőt és kész,ne ezekkel a házi prkatikákkal foglakozz,ha lehet valamit csinálni normálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!