Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt fiúk szeretitek a testeteket?
36 éves vagyok.
185 magas, 101 kiló. Utálom.
10 kilót legalább leszeretnék adni.
Gyűlölöm. Világ életemben a túlsúly volt a gondom. Nem tudom elfogadni, pedig lassan vége.
62/F
14: Még egy önjelölt fitness guru.
Semmi köze a túlsúlynak a méreganyagokhoz. A mozgáshiánynak,táplálkozásnak annál inkább. Lásd: Sok rossz szénhidrát,kalória dús ételek,cukros italok...stb
Ha azt mondja a válaszoló hogy egész életében túlsúlyos volt,bár nem írt súlyt magasságot,akkor érdemes a hormonális okokat is kivizsgálni egy hormon paneles vérképpel. ( Pajzsmirigy, cukorbetegség,inzulinrezisztencia..stb)
Ezek mind olyan állapotok (nem mondom betegségnek), amiket mellékhatás mentesen lehet gyógyszeresen is kezelni. De a mozgás és helyes étrend emelett is rendkívül fontos,mert a legjobb gyógyír ezekre az állapotokra. Nem fogyókúra, méregtelenítés,meg egyéb hülyeségek kellenek,hanem ÉLETMÓD VÁLTÁS!
Nem. A r*hadt gyógyszertől meghíztam. Sőt, egy gyógyszert azért kellett leállítani és lecserélni, mert kb. 2 hét alatt 5 kiló jött rám. És sem az obezitás, sem a diabétesz nem jó jövőkép... Elindultam szerencsére visszafelé, és lassan, de biztosan visszanyerem a régi alkatom.
21/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!