Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok már meztelenül valamelyik férfi családtagotokat?

21 éves voltam, amikor nagyapám prosztata daganata miatt katéterezésre szorult
Hetente kellet vinni a kórházba cserére, akkor még nem jött meg az autónk, igy mentővel kellett vinni nagyapámot, ez majd nem egy napot vett igénybe, mert az adjuntus nem mindjárt tudta fogadni. Egy alkalommal, amikor én voltam a kísérő, az adjunktus behívott, „fiatalember ezt otthon ön is megtudja csinálni,, megmutatom, hogyan kell kivenni és újra visszatenni.!Furcsa volt először nagyapám méretes fütyijét megfogni,(az enyém fele volt) de az adjunktus elmegyárazta, hogyan kell.
Lényeg az, hogy itthon 3 nap után mindig kivettem, fertőtlenítettük, és újra visszahelyeztem. Először 2 hét után kellet mennünk, Akkor megdicsért az adjunktus úr! Így kezelve közel 2 évig élt közöttünk nagyapám, ha nem vállalom fel a katéter cseréjét, 2 hónap után meghalt volna!
Családban nem volt tabu téma a meztelenség!
Nem jelentett szexuális izgalmat családtagok meztelensége.
Feleségem apámat, amikor kórházba volt mindig ő fürdette meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!