Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kipróbálnám a szopást viszont gáznak érzem?
Csak is kizárólag shemalet szopnék le... Tehát nőnek öltözött fiút(Transzit)
De rossz érzésem lenne miatta és gáznak érezném mivel heterónak tartom magam :D de tudom tudom.. nem heteró az ilyen és ez zavar..
mivel tudom lekezdeni és elfogadni ezt?
Én csak úgy szopok ha akiet a számba veszem nagyon szép nőies.
Férfi külsővel el nem tudom képzelni hogy szopjak.
De sajnos női csajt nehéz találni, mind fizetős
Csak is kizárólag shemalet szopnék le... Tehát nőnek öltözött fiút(Transzit)
De rossz érzésem lenne miatta és gáznak érezném mivel heterónak tartom magam :D de tudom tudom.. nem heteró az ilyen és ez zavar..
mivel tudom lekezdeni és elfogadni ezt?
13
látom van egy kis fogalomzavar. Van a transzszexuális nő és a transzvesztita. Az első az nőként élő (megcsinált cici, nőies arc, női személyi stb) a másik egy női ruhába öltözött pasi. A shemale az elsőre vonatkozik arra utalva hogy női külső de van farka.
Rengeteg hetero pasi jár transzikhoz mert úgy néznek ki mint a nők de hát ugye van farkuk.. és ezzel nyugtatják magukat hogy ők így nem heterok.
Úgy tudod lekezelni hogy kiéled a vágyad. Mivel rendes transzit aki korodbeli nagyon nehéz találni (esetleg próbáld meg a romeo.com-ot ha pesti vagy akkor lehet szerencséd) javaslom a rosszlanyok.com-on nézd meg a transzikat és menj el egyhez, szopd le és éld az életet ne agyalj és ne filozofálj ha vágysz rá.
Úgy tudod elfogadni, hogy megteszed. Ha csak fantáziálgatsz róla akkor ki fog nyírni az ideg mert ezen fog járni folyton az agyad. Aztán ha kipróbálod lehet nem is fog tetszeni és akkor legalább tudod mi a helyzet.
15
gondolom ha csak a dugás érdekel egy nőnél akkor te se dugsz meg zsíros 120kg-s csajt? ő így szeretné, miért kell csesztetni érte?
#16 Nagyon nem jó példa, mert én nem azért akarok egy nőt, mert van alatta egy lyuk.
Ő viszont kiemelte, hogy nagyon szeretne már szopni. Kész, ennyi, neki csak egy farok kell.
17
Olvasni csak lassan. "ha csak a dugás érdekel "
Ki mondta, hogy téged csak az érdekel? Azt írtam "ha", de tévedtem. Arra próbáltam utalni hogy sok pasinak a nő csak egy ürítő lyuk és erre mondtam példának akkor végül bárkibe lehet.
Amúgy ő is kiemelte, hogy CSAK shemale-t szeretne szopni.
Szerintem egy szép nő farkaval játszani jó lenne.
Írhat privát aki ilyen nő,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!