Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk mi a véleményetek az öklözős szexről???
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam az elsőt, de nekem valami hihetetlen élmény volt, még semmit nem élveztem ennyire…2022. máj. 22. 07:48
11/18 anonim válasza:
6 vagyok.
Miért lettem lepontozva?
Ez is egy vélemény!
13/18 anonim válasza:
En eddig csak magamnak csinaltam.es jo volt csak kicsit kenyelmetlen a pozicio miatt.
14/18 A kérdező kommentje:
6-os én sem tudom miért pontoztak le, pedig pont a véleményekre voltam kíváncsi, mindenesetre tőlem kaptál 1 plussz pontot…
2022. máj. 25. 08:41
15/18 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám milyen érzés kapni.
16/18 anonim válasza:
Imádom ha öklöznek. Főleg ha közben popperst szivok be. Tripla orgazmusom van közben. Sajnos alig alig találok ehez rendszeres partnert.
40 passzív meleg srác vagyok Bp
17/18 A kérdező kommentje:
Az első alkalomtól kicsit féltem, azóta már volt pár alkalom, amikor így használták a lukcim, mindig nagyon élveztem…
34/p
2022. okt. 15. 07:05
18/18 anonim válasza:
Nekem egyszer volt benne részem, én kaptam, nőtől, de nagyon izgat a dolog. csinálnám is, és újra át is élném. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!