Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 éves, 11.-es osztálytársakn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves, 11.-es osztálytársaknál senkinek nem tűnik fel hogy az egyik gyerek meleg mint a kályha?

Figyelt kérdés

Azért ide írok, mert ez a legjobb kategória erre.

Van két fiú az osztályból. Az egyik fiú szerintem egész jó képű kreolosabb bőr, gyönyörű szemek jó a haja, a másiknak meg szép barna szeme van.

Ezek ketten amit leművelnek haláli :D a szebb srác állandóan udvarol a másiknak, megpróbálja megölelni vagy utalgatni erősen és látom rajta hogy ezt mind gyáván teszi, de hát látszik rajta hogy mi a szándék.

Másik pedig néha beindul, és akkor elkezdi ütni vagy paskolni, vagy viccelődni vele. Volt arra is példa hogy megunta ez a fiú aztán elkezdett lovagolni a srác nadrágján..

Valahol aranyos de nagyon szomorú, szebb srácot nagyon erősen sajnálom.

Szerintem mindkettő meleg, de a kérdés az-az, hogy a többieknek hogy-hogy nem tűnik fel, hogy mindkettő fiú ferdehajlamú? Ennyiből elég szansos hogy azok, egyiknek sincs barátnője.

2022. máj. 20. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%
Tuti nem vagy az osztálytársuk, max a karbantartó, aki irigykedik rájuk, mert neked csak asszonyt volt szabad anno... :D
2022. máj. 21. 05:58
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk a 11-eek szerintem már pont leszarják, hogy mit csinálnak ők ketten, főleg ha amúgy is elkülönülnek a többiektől.
2022. máj. 21. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem látják de senkit nem érdekel ki a meleg ki a hetero ki micsoda. Elvannak mint mások, nincs abban semmi rossz. Akinek van élete az a saját életével foglalkozik, akinek nincs élete azok meg mások életével foglalkoznak...
2022. máj. 22. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!