Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony sportos srácok! Voltatok már macis fiúval?
Nem, de nem is ők vonzanak engem
21F
Aha,ha a macis srácok leszólnak valakit,vagy mi sportosak/vékonyak nem jövünk be nekik,akkor az oké.
De ha nekünk nem jönnek be a macisok,vagy mi szóljuk le őket akkor már mindenféle xar emberek vagyunk...
Tapasztalat ezen a fórumon ez,meg tarskeresőkön.
Hadd döntse már el mindenki,kinek milyen alkat/stílus jön be. Attól hogy valaki keres, még nem azt jelenti,hogy fűvel-fával le kell feküdni...
#5 vagyok, az a legnagyobb baj, hogy mindenki ezen a fórumon vagy az érzelmei szerint szavaz vagy nem tudja mi a hasznos.
A fel és leszavazás nem azért van, hogy a neked nem tetsző dolgokat leszavazd, hanem a nem ideillő vagy nem pontos válaszokat elkülönítsd.
Jelen esetben a kérdés az volt, hogy voltak e már a vékony srácok macis pasikkal. Erre ugyanannyira hasznos válasz az igen voltam, mert... Mint a nem voltam, mert...
Ideje lenne elengedni ezt a prűd hisztis mizériát, amit itt sokan folytatnak és nem leszavazni korrekt válaszokat csakmert a saját véleményét mondja, amire a kérdés is irányult.
Számomra is inkább a "macis" kinézetű férfiak a vonzóak.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!