Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb melegek miért ilyen értetlenek?
20 vagyok, kicsit twink-es karakter, de nem keresek nagyon 30 felett
szexpartnert vagy alkalmit.
Ha kiírom profilba a korosztályt ami nekem szimpatikus akkor se veszi észre hogy pont őt nem keresem.
Értem én azt is hogy 90%uk ki van éhezve, főleg az aktívak. :D
de mintha tényleg igaz lenne a melegek faszikra is hogy a farkukkal gondolkoznak.
Nálam ez tökre gáz mert egy normális konvóval hamarabb kezdeményezek valami találkát mint az undi farok képekkel amit nem is kérek.
A másik meg az hogy értem hogy sokan írnak(nem felvágásból) de annyira elgondolkodtató hogy hány srácra ráírnak köztük rám is meg minden jött mentre…
A 7-es vok.
A 32 évesnek volt a lakása,ahová beköltözött a hatvanas öreg, aki válás után volt,és albérletben élt.
Így ebben az esetben a passzív fiatal választott és nála az egzisztencia, mert az öregnek szinte semmije nem volt.
Munkatársam a fiatal,így mondta el.Annyi igaz, hogy ő is, az öreg is felvállalják magukat. Valószínű az öreg sokáig élt egy muszáj-házasságban.
Um hát több féle ok is lehet. A nagy többség tojik rá mi van kiírva vagy ír boldog boldogtalannak, irreális elvárásokkal. Vannak páran, akik mondjuk jobb partik mint akik életkor alapján ki vannak zárva, mert igényesek, sportosak stb.
Sajna ilyen ismerkedős beszélgetésekre alig vevő valaki, pedig szerintem is fontos néhány alap dolgot tisztázni, ahhoz, hogy kiderüljön mennyire lehet érdekes az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!