Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen szexeltek szabadban? Pl autó,erdő stb.
"Na megjött a Győri ember is. Csakhogy itt tartunk. Kiéhezett buzeráns lehetsz."
Már ne is haragudj, mi ez az előítélet részedről kérdező? Legalább 5-6 győrivel privátoztam már itt, és semmi rosszat nem írtam, csak hogy lehet küldeni privátot nekem.
Múltkor is beírt egy győri, éstre se vettem, és néhány válasszal későbbi meg az enyém volt, ahol jeelztem, hoyg győri vagyok.
Erre bakker ott is valaki egynek hitte a két különböző győrit, csak hogy beszólhasson...
Elmondanád, mi bajod a győriekkel? Nem tudom, minek kell kötözködnöd. Én egybékére törekvő ember vagyok.
En csak vertem ki erdobe de meg nem volt alkalmam arra hogy szopjak vagy szexeljek nyilvanosan.
Szivesen kiprobalnam auto hatso ulesen vagy egy eldugott helyen, foleg gyor kornyeken nappal is meg este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!