Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a teltebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a teltebb alkatú fiúkról? Könnyű nekik kapcsolatot teremteni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 17. 12:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Teltebb,duci fiúk írjatok nyugodtan!
2022. máj. 17. 22:12
 12/17 zigglerziggler99 ***** válasza:
95%

Sziasztok

Én 180 cm, 85 kg vagyok.

Járok kondizni, de van egy kisebb pocak, aki gondolja írjon nyugodtan :)

F29

2022. máj. 18. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs velük. Ha aktív és arányos test az jó.
2022. máj. 18. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
98%
Én az utóbbi időben tapasztaltam, hogy ennek már kb kultusza van vagy nem tudom 😃Hirtelen elkezdtek feljönni rám a kilók egy betegség miatt, de már az első pár plusz kilónál (ami még alig látszik) megkaptam, hogy én maximum karácsonyi malacnak vagyok jó, de hogy szeressen valaki az lehetetlen😄 itt fel is adtam az ismerkedést, de ugyanúgy megkaptam utána is bármelyik meleg embertől akivel csak szóba álltam ezt a malacos jelzőt szóval nem tudom mi van😂
2022. máj. 19. 07:41
 15/17 anonim ***** válasza:
98%

14-es: sz@rd le a fejüket, aki bárkire azt mondja hogy malac az egy bunkó f@sz! Jobb is hogy az ilyenekkel nem lett semmi. Azt még talán megérteném, ha mondjuk lustaság miatt megy fel pár kiló, akkor azt szová tegyék (igaz akkor se ilyen stilusban) de az hogy betegség miatt van és beszól?

Ne foglalkozz velük! És jobbulást kívánok!

2022. máj. 19. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a testes alkatúakat! És azt mondom nekik, egyáltalán ne foglalkozzanak azzal,aki leszólja őket.Magáról állít ki bizonyítványt az ilyen.

Nagyon jó egy ilyen srácot megölelni,összebújni vele és szeretni !

53F

2022. jún. 16. 06:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetnek a képek :P
2022. júl. 16. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!