Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Világéletemben hajlottam rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Világéletemben hajlottam rá, hogy lefeküdjek más emberekkel különböző előnyökért. Mégse jött soha semmilyen ajánlat. Hol hibázok?

Figyelt kérdés

Egész egyetemen bármelyik tanárral lefeküdtem volna a jobb jegyért. Még a perverz vágyait is teljesítettem volna. Még planetromeora is kiírtam, hátha valamelyik képnélküli profil az egyik tanárt rejti. Aztán mikor elkezdtem dolgozni, ott se jött semmilyen ajánlat. Pedig nem nézek ki rosszul.

Bezzeg a sok frigid nőnek állandóan megvan ez a lehetősége, de ők csak játsszák a meetoot, ha valaki könnyű előnyt kínál nekik. Meg is érdemlik ha nem lesz soha párjuk.

2022. máj. 13. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Hiszen neked se lesz te szánalmas lúzer...
2022. máj. 13. 12:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz, ha nem lett senki partnered.

Talán hiába nézel ki jól, ha a kisugárzásod nem jó, vagy érzik a nyomulást.

Melegként mondom, a nőket ne hibáztasd.Ha így állsz lelkiekben a dolgokhoz, az élethez, Neked biztos nem lesz kapcsolatod.És tudod mit, sajnos Benned egy percig nem lehet megbízni-mert érdekből képes vagy szexelni bárkivel.

2022. máj. 13. 12:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Mi van, gyűjtöd a válaszokért járó pontokat? A kettő fentebbi kérdést is ez a megkeseredett ember válaszolta meg.
2022. máj. 13. 12:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Sehol se kérdeztem, hogy lesz-e kapcsolatom.

2022. máj. 13. 12:23
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Talán a torz személyiségedet kéne kikezelni. Erre még nem gondoltál? Azért arra ne legyél büszke, hogy egy szociopata szintjén vagy. Bár előbb gondolom ezt az egészet egy jó kis kamu kérdésnek. :D De, ha te tényleg ezt normálisnak tartod, akkor elég súlyos gondok vannak. Szóval, ha nem kamu, akkor kérj segítséget szakembertől, mert ezzel a torz mentalitással boldog nem leszel.
2022. máj. 13. 12:27
 6/16 A kérdező kommentje:

Azért vagyok torz személyiség, mert nem tartom a szexet olyan hűde nagy valaminek? Szerintem inkább a társadalom 95 százaléka a torz, akik versenyt űznek a prüdériából, és 80 évesen arra lesznek büszkék, hogy ők csak egy picsát láttak egész életükben.

2022. máj. 13. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Félre értetted, itt szó nem volt a szexről. Azért torz, mert számodra az a normális, hogy kihasználsz másokat. Az tény és való, hogy minden ember önző. Az önzetlenség is a maga módján egy önző magatartás, mert boldog lesz tőle az ember. Tehát haszna van belőle. Viszont az ilyen szintű kihasználás és élősködés teljesen torz gondolkodásra vall. Egy szellemileg ép ember nem fog össze jönni hozzád hasonló emberekkel. Szóval, ha találsz is erre valakit, az is egy jócskán mentális beteg ember lesz. Úgyhogy én csak arra akartam kilyukadni, hogy ez a torz mentalitásod nem fog előre vinni, csak lefelé hosszútávon.
2022. máj. 13. 12:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Milyen kihasználásról beszélsz? Lefeküdtem volna egy oktatóval egy ötösért cserében. Ebben mi a kihasználás?
2022. máj. 13. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted látom, de teljesen mindegy. Majd tanulsz a pofonokból, ha másból nem is. :D

"Bezzeg a sok frigid nőnek állandóan megvan ez a lehetősége"

Már itt is kezdődik egy probléma, hogy másokra irigykedsz, hogy nekik mire van lehetőségül. Azért azt tudd, hogy ők is ugyanúgy torz gondolkodásúak. De a tanár is, ha ilyenbe belemegy. Önerőből építsd magadat és dolgozz meg az eredményeidért. Akkor leszel boldog csak, másképp nem. De majd megtapasztalod.

2022. máj. 13. 13:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha én csak véletlenül is bugyit villantok egy táncos helyen már legalább kettő jelentkező is akad aki rám mászna.
2022. máj. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!