Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A macis fiatal fiúkkal miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A macis fiatal fiúkkal miért nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Én szívesen ismerkednék.

2022. máj. 9. 04:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%
De érzékenyek vagytok...
2022. máj. 9. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
#10-es, mesélj mit nem értesz? :)
2022. máj. 10. 00:41
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

A srácnak már ez a többszöri kérdése: Macis srácot keres,és 34-35 éves mindig.

Keressen vissza a kérdések/ei között, de ne szemetelje tele a topikot,mert már szánalmas.

Mint említettem ha egy jelentéktelen kérdést sértőnek vesz egy anonim fórumon és berág rá,akkor milyen lehet társkeresőkön? Nem csodálkozok ha lekoptatják,sok ilyen esetem volt nekem is.

Ha meg ennyire érzékeny,nem kell használni a közösségi oldalakat,és mások véleményét kikérni.

Feleseleges (Veled is) vitáznom mert nincs miről. Véleményt kért,megkapta.

Jó hogy ennyire ráérsz,de akadj már le erről a válaszról...

De a kérdésére a válasz: Lépjen fel: romeora,grindr-re,woofdate,hotbull..stb Vannak már kimondottan "macis" srácoknak is társkereső oldaluk.

2022. máj. 10. 01:15
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg szánalmas ez a kérdező. Ha akarná találna bármennyit. De válogat, meg a stílus ...
2022. máj. 10. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

#13 Mondhatod hogy jelentéktelen volt a kérdésed, de továbbra is provokatív volt. Nem a kérdésére válaszoltál és lekezelő volt a hangnemed, ahogy ezt a mostani kommented alapján is látni lehet (azt írod hogy ne szemetelje a topikot, mert szánalmas).

Én értem hogy frusztrál, de akkor ne írd hogy ártatlan volt a kérdésed. Neki is abszolút joga volt "berágni" rá, bár szerintem az ő hangneme normálisabb volt mint a tied.

2022. máj. 10. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Jólvan kedves AblakomonÁt nevű felhasználó. 😂😂😂
2022. máj. 10. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Hívhatsz akárkinek, ha neked így kényelmes. Bárki is legyen az akiről beszélsz.
2022. máj. 10. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Eddig aki macisnak tartotta magát és találkoztam is vele, az mind elfolyós kövér volt.

A maci egy zömök,de nem cseppfolyós testalkat.Még ha sértődik is most sok ilyen !

2022. máj. 11. 05:53
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
18: így van!
2022. máj. 11. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!