Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennek mi értelme? Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme? Volt már ilyened?

Figyelt kérdés

Egy srác a romeon egyfolytában néz. De mindennap legalább egyszer megnézi a profilom. Egyszer láttuk egymást élőben is,par napja.

Ha akarna valamit miert nem ír..

Volt már ilyen szitud? Mi lett a kimenetele?

2022. máj. 4. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen túl félénk szerintem.

Ha zavar, vagy megszeretnéd ismerni írj rá.

2022. máj. 4. 13:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet, pedig nagyon jól megfogalmazott profilom van,semmi nárcisztikusság,kitétel nincs benne. :(
2022. máj. 4. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem írsz neki te?

Lehet túl jó pasinak lát és azt érzi úgysincs esélye.

2022. máj. 4. 13:21
 4/14 -remete- ***** válasza:
66%
Ha meg les akkor valszeg könyvjelzőről lép be így nálad kezd.
2022. máj. 4. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Voltam én is így ....és igen azért nem írtam rá mert túl jónak tűnt nekem
2022. máj. 4. 19:41
 6/14 anonim ***** válasza:
2022. máj. 4. 20:08
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Irj neki te. Ha valaki zárkozottabb,félénk akkor nagyon nehezen kezd írni. Beszélne meg aztán...pffr.

Aztán arra is várhatsz,hogy vissza írjon.,de az 3-4nap alatt megvan. Ba többetkell várni akkor off.

2022. máj. 4. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Csak azt tudom megerősíteni, amit előttem írtak. Én is voltam úgy, hogy hetekig szinte minden nap megnéztem egy profilt, de valahányszor odajutottam, hogy megírjam a levelet, beparáztam, nem tudtam megtenni. Valószínűleg ő is félénk és jobb pasinak tart téged önmagánál.
2022. máj. 5. 15:47
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,de azért ráírok :)

Én is félénk vagyok,de akkor kezdeményezek én

2022. máj. 7. 23:56
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a heteró lányok is csinálják. Volt akire ráírtam, azt írta vissza, hogy bocs csak nyomkodtam. Utána is mindennap csekkolt. Szerintem tetszettem neki, de félénk volt. Sokan amúgy tök idegen emberek profiljaira verik ki.
2022. máj. 8. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!