Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Parkban szexelni milyen érzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parkban szexelni milyen érzés?

Figyelt kérdés
27 éves passzív srác vagyok, ma délutánra beszéltük meg egy sráccal (32) a randit, ha össze jön akkor parkban szex lesz de nyílványos helyen még nem csináltam.... memnyivel különbözik a hálószobában történő szextől?
2022. ápr. 30. 05:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megvolt, egész jó volt. :)
2022. ápr. 30. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
meddig jutottak kérdező? :-)
2022. ápr. 30. 20:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Cumiztam meg meglettem análozva, habár picit fájnak a térdeim meg a heréim, mert nem az avarban térdelni meg fának dőlve szexelni nem túl kényelmes.
2022. ápr. 30. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:
*Cumiztam meg meglettem análozva, habár picit fájnak a térdeim meg a heréim, mert az avarban térdelni meg fának dőlve szexelni nem túl kényelmes.
2022. ápr. 30. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit elkéstem a tanáccsal akkor, de sebaj, jobb későn, mint soha.

Én erdőben szoptam, de ha megdugnának, nem térdelnék, szopni se térdelve teszem, hanem guggolva, nekem az kényelmesebb.

Ha seggbe dugnának, akkor megkapaszkodnék egy vastag faágban előrehajolva, nem pedig térdelve, de te tudod.

Másfelől tényleg közszeméremsértés egy parkban, én ezért erdőben csinálom, legrosszabb esetben meglát egy kiránduló, na de ki a pöcsöm az, akinek ettől feljelenteni támadna kedve...?

Parkban viszont hivatalos személyek pl parkőr, rendőr stb ha meglát, az büntethet ilyenért. Szerinted egy vadőrnek megérné feljelentést tenni, mert szexelő párt lát az erdőben? Nem gondolom. Röhög magában, és továbbáll.

Ha meg egy rendőr direkt ezért erdei sétát vesz, az meg eleve bvzi rendőr, nálamnál is bvzibb, tehát hasonlszőrű - hasonszőrű meg miért jelentene fel...?

2022. máj. 2. 01:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, erdőben is ugyanúgy közerkölcs megsértése mint parkban. Az más dolog, ha nem a forgalmas vonalain, meg nem egy kirándulós időpontban csinálod akkor jó eséllyel senki sem jár arra akit egyáltalán zavarhatna.
2022. máj. 2. 04:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
kényelmetlen
2022. máj. 2. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Népligetben szexeltem már, de soha többet. Tele voltam levéllel, fűszálakkal és a hazaút is ijesztő volt este (egyedül mentem keresztül…). Örülök nem késeltek meg
2022. máj. 2. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!