Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fehérvári Árpád fürdőben voltatok már?
Szekrényes öltözők vannak, vagy kabinosak? Zuhanyzók nyitottak, vagy fülkések?
Volt már ott valamilyen szexuális jellegű kalandotok?
Tudom, hogy a hely nem erre való és hogy egy mocskos disznó vagyok, amiért más is megfordul a fejemben a fürdőzésen kívül, de hát ez van. :)
Köszi a válaszokat!
Én voltam egyszer egy szexhaverommal, de csak kikapcsolódásképpen, nem szexuális céllal. Az öltözők maguk nem szekrényesek voltak. Átöltöztél és a cuccaidat ki kellett vinni egy máshol elhelyezett szekrénysorhoz.
Arra nem is emlékszem hogy a zuhanyzók nyitottak voltak-e. Fülkések voltak ahogy emlékszem, de lehet hogy volt függöny mindnél. De nem láttam senkit zuhanyozni mikor ott voltam.
Viszont mikor felmentünk a felső szintre pont láttunk jópár embert aki készült bemenni a szaunába. És mintha a programoknál láttuk volna hogy meztelen szaunázás volt terítéken, de mérget nem vennék rá.
Gyakran járok.
Öltözőkabinok vannak, kapsz a csuklódra egy karórát amivel nyithatod.
Cuccod ott is hagyhatod bent.
Tusoló elől nyitott, viszont középen elválasztó van.
A 2. emeleti szauna naturista, fent is van tusoló is.
Én mondjuk nem kaland miatt járok, hanem kikapcsolódás miatt, ennek ellenére azért ismertem már meg ott egy-két pasit :)
De ha a nudista strand is izgat, ott van Gárdony is.
Székesfehérvártól vonattal 15 perc az út.
Ott azért szex is van :)
Hetero párok is gyakran járnak ki.
A nádasban a melegek mókáznak.
Vállalom.
Mint a 4-es
Én is gyakran járok, nagyon jó hely.
A kabinban már volt kölcsönös orál is nekem.
Itt olvas többet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!