Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kamus, követelőző, hisztérikus és elkattant az összes hasfétises srác itt?
Figyelt kérdés
Konkrétan az összes csak online bohóckodik, találkozni egyik sem akar, ráadásul szájkaratéznak, igényeik vannak, mint valami kiskirálynak, mintha annyira lehetne válogatni, és sokuknak az alap fétis mellé szélsősèges kattanása van.2022. ápr. 25. 09:57
11/17 anonim válasza:
Én is has illetve köldök fétises vagyok,de az a tapasztalatom,hogy hazánkban szinte senki nincs hasonló aki tényleg kiélné vágyait.
12/17 anonim válasza:
Alapból a fétisek nagyon tabuk a magyar társadalomban. És míg a melegek azért megengedőbbek, náluk is megfigyelhető a dolog. Legtöbben fantázia szinten rekednek ezek a vágyak.
13/17 anonim válasza:
Én is has/köldök fétises vagyok, sokmindent megélnék és kipróbálnék ezzel kapcsolatban, de csak mint barátság extrákkal ezt nem is titkoltam soha. Általában akkor tűnnek el a hasonló érdeklődésű srácok, amikor ezt közlöm. 29F
14/17 anonim válasza:
Nekem is hasfétisem van, soha nem beszéltem még senkivel akinek az lenne, irj ha van kedved😊
18/f
15/17 anonim válasza:
Hát elég ritka ehhez partnert találni az tény, nekem inkább az a tapasztalatom a nők nem akarják ezt felvállalni, normálisan beszélgetek velük, nem is gondolnám,hogy túlzásokba esek,de amikor randira szeretném hívni, vagy akár csak másik netes platformra,esetleg képcserére akkor eltűnik. :/
16/17 anonim válasza:
15. Ös vagyok még, azt még kihagytam,hogy 188/100 kiló
31/f vagyok :D
17/17 anonim válasza:
Sziasztok, hasfétises, meleg srác vagyok, akinek van kedve, nyugodtan írjon, szívesen ismerkednék. Nem vagyok kamus. 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!