Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cumcontrollt aki csinálja az mit tud abba élvezni?
Élvezi hogy ő irányít.
Kiszolgáltatott helyzetbe van akit kényeztet.
Barátnőmnek csináltam pár évvel ezelőtt egy ilyen izgatást, nagyon élveztük mindketten, néha eszünkbe jut, hogy mennyire jó volt.
Számomra az volt az élvezetes, hogy tudtam hogy tőlem került ilyen állapotba, tőlem izgult fel ennyire és csakis rajtam múlt, hogy mikor élvez el. Imádtam az elélvezése előtt abbahagyni az izgatást, izgató volt, hogy az addigi élvezetes vonaglás abbamaradt és csak ő próbált meg valamennyire tovább mozogni, de az már nem volt az igazi.
Aztán hirtelen folytattam az izgatást és újra vadul vonaglott majd gyorsan újra abbahagytam. Ez ment egy darabig, majd kicsivel később megkönyörültem rajta és a csúcsra juttattam, hatalmasat élvezett, sokkal nagyobbat mint alapból egy rövidebb izgatás során.
Bírom az ilyet. Dolgozni de szeretünk mégis dolgozunk...
A munkától a CumControl legalább 10x jobb, mert én irányítom a partnerem élvezetét... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!