Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan fogadtad el a slave...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtad el a slave bi/meleg vágyaidat?

Figyelt kérdés
Én pár hete éltem meg az első slave élményem és izgat azóta is. De mellette meg szégyellem is magam. Plusz tartok attól ha sokat élek meg ilyet csak ez izgat. Illetve pár tali alatt is sokat változott a vágyam.Félek hol a vége. Szóval ti hogy fogadtátok el ezt? Idővel enyhült?
2022. ápr. 19. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem éltem meg, csak közös fantáziálásokban volt részem. Ez belefér nekem, de ha tett követné, azt félek, hogy rossz érzés kísérné.
2022. ápr. 19. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Elsőre rossz érzés volt de azóta is felizgat... Éld meg!
2022. ápr. 19. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Max azon parázz te is hogy ráfüggsz.
2022. ápr. 19. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan élted meg?
2022. ápr. 19. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sajna még nem sikerült olyan dominánst találni aki vékony, fiatal (30 alatt) és elég neki amit én akarok.
2022. ápr. 19. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!