Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek mi az ismerkedési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi az ismerkedési stratégiája neten, és mik a tapasztalatai? Mi válik be, mi az előnyös, mi hátrányos szerintetek (képek, szöveg, stb.)?

Figyelt kérdés

Gondoltam összegyűjthetnénk a tapasztalatainkat, ezzel is segítve egymást az ismerkedésben, illetve a veleményekre is kíváncsi vagyok, kinek mi vált be eddig, milyen stratégia, profil szöveg, profil kép. Ki mit szeret látni egy profilban, mit nem, mi a vonzó?

Pl. Hosszú, tartalamas profil szöveg, benne hogy kit keres/kit nem, milyen ember az illető, mik a hobbijai, stb. Vagy kevés szöveg, vázlatosan, csak pár szó, vagy egyáltalán semmi szöveg? A kép a fontos úgy is?

Elég 1-2 kép, vagy még több kell? Tükrös szelfi, vagy inkább más csináljon képet? Sima egyszerű arc, vagy legyen rajta más is? Egész alakos is kell? Lehet művészi? Mosoly? Csoportkép?

2022. ápr. 18. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Miért, neten majd a faluban lakó szomszéd srác fog neked írni?! Persze úgy is nézzen ki, ahogyan te szeretnéd, meg minden stimmeljen is vele?! Fel kell emelni a fenekedet és kimenni az utcára, városba, világba. Ott élő emberek vannak, akikkel lehet kommunikálni és elképzelhető, hogy lesz is valami belőle. De ha nem tetszik, lehet itt siránkozni, meg keresni olyan csoda oldalt, ahol rád vár éppen mindenki!
2022. jún. 26. 11:22
 12/27 A kérdező kommentje:

Oké, Pride: ahogy mondtad, évente 1x van, és nincs mindenkinek lehetősége felmenni rá, vagy egyszerűen csak nem szereti a tömeget, azt a közeget (most nem feltétlen magamra gondolok, csak ez is szempont lehet valakinek).

A Pride, és a programok Budapesten vannak. Melegbarát szórakozóhelyek is csak Budapesten vannak...

Nem tudom mi ez a VándorMások, de köszi a tippet. De lehet valaki zárkózottabb, nehezen barátkozik, nem szeretne vadidegenekkel kirándulni. Igen, tényleg sok itt a magányos ember, de gondolom azért is vannak itt, mert próbálkoznak, és nem csak panaszkodnak. A netes társkeresés is egy próbálkozás, egy jó lehetőség, mert celiroanyosan tudsz ismerkedni szingli melegekkel. Ez is cselekvés.

Nem értem ezt a lenéző, okoskodó, beképzeldlt stílust tőled, miért kell leszólni a netes társkeresést. Te bátor és kezdeményező vagy? Oké, jó neked. Budapesten laksz? Megjobb neked.

Lehetne azért megértőbben is, normális abban hangnemben írni.

2022. jún. 26. 11:42
 13/27 A kérdező kommentje:

Hát ki tudja, lehet neten megtalálom, hogy a szomszéd srác is meleg, mert fenn van az oldalon ő is 🤷🏻‍♂️ Sőt, én csomó ismerősömet neten találtam meg, onnan tudtam meg, hogy melegek. Minden nap kimegyek az utcára, a városba, és akkor mivan? Menjek oda minden fiúhoz, bocs te meleg vagy? És te? És te? Nincs tökéletes oldal, mindenkinek más jön be, ha neked ez a típusú ismerkedés, hogy kimesz a városba lazán, oké.

Azért mert neten is próbálkozok, én is nyitott szemmel járok és akiket megismerek új embereket, velük is nyitott állok hozzá, de azért ehhez kell a csoda, nem a netes társkereséshez.

"Persze úgy is nézzen ki, ahogyan te szeretnéd, meg minden stimmeljen is vele?!" Ezt csak szimplán nem értem. Igen, van aki tetszik, van aki nem, és én is tetszik valakinek, másnak nem. Élőben máshogy van? Akkor nincsenek igények, tulajdonságok, csak neten?! Honnan veszed, hogy ennyire felszínes vagyok, mert neten is ismerkedek, hogy mindennek stimmelnie kell a másikban? Neten is élő emberek vannak, akikkel lehet kommunikálni, aztán találkozni. Nagyon sokan ott találják meg a párjukat, sokaknak ez nagy segítség. Azért mert neked nem, vagy rossz tapasztalataid vannak, akkor írd azt inkább... 😒

2022. jún. 26. 11:49
 14/27 anonim ***** válasza:
6%
Akkor ragadj le a neten, ahol 101% kamus, avagy átverős, lehúzós alakok vannak már csak. Sok sikert hozzá!
2022. jún. 26. 12:06
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

Csak a kifogásokat keresed: Budapestre menni nem akarsz, vadidegenekkel lenni szintén nem akarsz (mindenki idegen, amíg meg nem ismered), minden tanácsot elutasítasz. Ha arra vársz, hogy a szomszéd Jani bekopog hozzád és gyűrűt húz az ujjadra, akkor bizony magányosan fogod leélni az életed.

Nem voltam lenéző veled, csak tudod engem úgy neveltek, hogy ha elakarok érni valamit, azért tennem kell, kilépni a komfort zónámból, olykor gyökeresen változtatni az életemen, mert csak így kaphatok meg nagy dolgokat. Ezért viselem nehezen a tétlenkedést, a panaszkodást, meg a vég nélküli kifogás keresést.

2022. jún. 26. 12:26
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem 101% kamus, jó pár rendes embert ismertem ott meg, voltak tök jó randijaim 😅 Pl. én sem vagyok kamus és lehúzós
2022. jún. 26. 12:34
 17/27 A kérdező kommentje:

Ezek nem kifogások, hanem szempontok. És nem magamról beszéltem, ahogy írtam is, hanem VALKINEK lehetnek szempontok. És írtam, hogy köszi a tippet a VándorMásokhoz, mert nem ismertem eddig. Szóval nem utasítok el MINDEN tanácsot. Te nem tudsz értően olvasni, sajnálom. De teljesen más 1 idegen emberrel megismerkedni élőben, mint másik 10-zel. Vagy valami egyszerűen nem szereti róla bulikat. Ismétlem, valaki....

Ezt csak azért mondom, hogy te pedig lehetnél megértőbb és empatikusabb mások iránt, nem egyből lehurrogni a netes ismerkedést.

Egy szóval nem mondtam, hogy arra várok, hogy a szomszéd Jani bekopog... Ezt honnan veszed 😅 Jézusom, egész eddig azt mondtam, hogy pl. én teszek magamért, probálkozok, és vannak tök jó élményeim, netes ismerkedéssel...

Ezért, én pl. nem tétlenkedek, hanem keresem a lehetőségeket. Te meg igenis fogalmazhatnál elfogadóbban, és nem kéne személyeskedni.

Ja és megyek Budapestre, pl. júliusban, és meleg bárba is megyek egy barátnőmmel életemben először, elterveztük. És ezt nem azért találtam ki modt, mert te mondtad... De kicsi az esélye, hogy a sok kanos között ott fogom megtalálni a párom. Ráadásul távkapcsolatban lenni, hát nem tudom. 😕 De biztos erre is van valami okos tanácsos, és én csak a kifogást keresem, amit te mondasz az a tuti

2022. jún. 26. 12:43
 18/27 anonim ***** válasza:
7%

Erőlteted a netes marhaságot, akkor ismerkedj továbbra is ott, ha úgyis tudod a tutit. De minek kérdezel akkor, ha el sem fogadod egyik választ sem, csak az a jó, amit te elképzeltél?! Ja, hogy van a neten normális, mint te is?! XD

Hajrá!!!

2022. jún. 26. 12:50
 19/27 A kérdező kommentje:

Igen, sok normális srác van neten 😅 De örülök, hogy te nem vagy fenn rajta...

Ez volt a kérdés, ötletek tanácsok, netes ismerkedés témában. A te válaszod egyáltalán nem segítség, nem a kérdésre válaszoltál, minek vagy itt akkor? Ha az lett volna a kérdés, milyen általános ötletek vannak ismerkedésre, akkor jogos a felvetésed. Nem csak az a jó amit én elképzeltem, te sem tudsz olvasni értően. 🤷🏻‍♂️ De igen, továbbra is fogok ott ismerkedni, mivel sokan fenn vannak, és ez is egy jó lehetőség szerintem, egyszerűbb. De ha neked nem tetszik, hajrá 🙃

2022. jún. 26. 13:00
 20/27 anonim ***** válasza:
2%
Hisztis vagy és másokat letorkoló, pont passzolsz a netes "normálisokhoz". Sok sikert egymással.
2022. jún. 26. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!